YÖRESEL SESLER AKM’DE İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

Gündem 12.02.2015 - 12:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

YÖRESEL SESLER AKM’DE İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

YÖRESEL SESLER AKM’DE İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi, Fethiye’den Serik’e, Kaş’tan Elmalı’ya yöresel sesleri, Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda düzenlenecek dinleti ile Antalyalılarla buluşturacak.  Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kent Müzesi Kent Belleği Merkezi, Teke Yöresi’nin kaybolmaya yüz tutmuş sanat ve sanatçılarını “Gelenekten Geleceğe- Yöremizin Halk Sanatçıları” etkinliği ile Antalyalılara tanıtmaya devam ediyor. Sanat Yönetmeliğini Emre Dayıoğlu’nun üstlendiği “Yöremizin Sesleri”nde bağlamada İzzet Soytürk, üflemeli çalgılarda Ali Bedel, çoban düdüğünde Ahmet Karakaş, kavalda Selami Çiftçi, kemanda Mehmet Nazlı yer alacak. Yerel sanatçıların performanslarını sergileyeceği dinleti 15 Şubat’ta gerçekleştirilecek.
YÖRESEL SESLER AKM’DE İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi, Fethiye’den Serik’e, Kaş’tan Elmalı’ya yöresel sesleri, Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda düzenlenecek dinleti ile Antalyalılarla buluşturacak. 
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kent Müzesi Kent Belleği Merkezi, Teke Yöresi’nin kaybolmaya yüz tutmuş sanat ve sanatçılarını “Gelenekten Geleceğe- Yöremizin Halk Sanatçıları” etkinliği ile Antalyalılara tanıtmaya devam ediyor.
Sanat Yönetmeliğini Emre Dayıoğlu’nun üstlendiği “Yöremizin Sesleri”nde bağlamada İzzet Soytürk, üflemeli çalgılarda Ali Bedel, çoban düdüğünde Ahmet Karakaş, kavalda Selami Çiftçi, kemanda Mehmet Nazlı yer alacak. Yerel sanatçıların performanslarını sergileyeceği dinleti 15 Şubat’ta gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.