VALİ YILMAZ’DAN BURDUR DKMP’YE ZİYARET

Gündem 15.11.2017 - 08:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ YILMAZ’DAN BURDUR DKMP’YE ZİYARET

Vali Şerif Yılmaz, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Rıza Kamil’i ziyaret etti.
Burdur’da bölge düzeyinde hizmet veren tek kamu kurumu olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Yılmaz, Bölge Müdürü Kamil’den kurumla ilgili brifing aldı. Ziyaretinde yeni atanan Bölge Müdürü Kamil’e hayırlı olsun dileklerini de ileten Vali Yılmaz, çalışmalarında başarılar diledi. Vali Yılmaz’a ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyetini ifade eden Kamil, Burdur’un yanı sıra Antalya ve Isparta illerini de kapsayan Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nün görev alanı ve yürüttüğü çalışmalarla ilgili kendisine brifing verdi.    Burdur’da ki Tabiat Parkları, Yaban Hayatı Koruma ve Geliştirme Sahaları, Sulak Alanlarla ilgili Vali Yılmaz’a bilgiler veren Kamil, bölge müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan bu alanlarda yürütülen çalışmaları kendisiyle paylaştı. Yeni açılan av sezonu ile ilgili kaçak avlanmanın önlenmesine yönelik yapılan denetimlerle ilgili de Vali Yılmaz’a bilgiler veren Bölge Müdürü Kamil, Burdur’un biyolojik çeşitliliği ve yaban hayatıyla ilgilide kendisini bilgilendirdi.
Vali Şerif Yılmaz, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Rıza Kamil’i ziyaret etti.

Burdur’da bölge düzeyinde hizmet veren tek kamu kurumu olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Yılmaz, Bölge Müdürü Kamil’den kurumla ilgili brifing aldı.

Ziyaretinde yeni atanan Bölge Müdürü Kamil’e hayırlı olsun dileklerini de ileten Vali Yılmaz, çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Yılmaz’a ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyetini ifade eden Kamil, Burdur’un yanı sıra Antalya ve Isparta illerini de kapsayan Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nün görev alanı ve yürüttüğü çalışmalarla ilgili kendisine brifing verdi.

 

 Burdur’da ki Tabiat Parkları, Yaban Hayatı Koruma ve Geliştirme Sahaları, Sulak Alanlarla ilgili Vali Yılmaz’a bilgiler veren Kamil, bölge müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan bu alanlarda yürütülen çalışmaları kendisiyle paylaştı.

Yeni açılan av sezonu ile ilgili kaçak avlanmanın önlenmesine yönelik yapılan denetimlerle ilgili de Vali Yılmaz’a bilgiler veren Bölge Müdürü Kamil, Burdur’un biyolojik çeşitliliği ve yaban hayatıyla ilgilide kendisini bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.