Vali Şıldak’tan Okul Ziyaretleri

Eğitim 17.10.2018 - 15:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak’tan Okul Ziyaretleri

Burdur Valisi Hasan Şıldak, bazı okullara ziyarette bulundu.
Burdur Valiliğinden söz konusu ziyaretlere ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle: “Vali Hasan Şıldak, Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlkokulu ve Ortaokulu’na ziyarette bulundu.   Okul ziyaretlerini sürdüren Valimiz, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.   Yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce başta okul güvenliği olmak üzere, ilgili kurum ve okul yöneticileri ile değişik vesilelerle toplantılarda bir araya gelen Valimiz, okulların başlamasının ardından gerçekleştirdiği okul ziyaretleriyle öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek talep ve isteklerini yerinde dinlemeye gayret gösteriyor.   Bugünde mesaisine Yardım Sevenler Derneği İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaretle başlayan Valimiz, ziyaretinde ilk olarak okul idaresi ve öğretmenler ile bir araya geldi.   Valimiz ziyaretinin devamında sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Minik öğrencilere herhangi bir talep ve istekleri olup olmadığını soran Valimiz, öğretmenlerini iyi dinlemelerini ve derslerine düzenli olarak çalışmalarını istedi.   Vali Hasan Şıldak’a ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram eşlik etti.”
Burdur Valisi Hasan Şıldak, bazı okullara ziyarette bulundu.

Burdur Valiliğinden söz konusu ziyaretlere ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

“Vali Hasan Şıldak, Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlkokulu ve Ortaokulu’na ziyarette bulundu.

 

Okul ziyaretlerini sürdüren Valimiz, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce başta okul güvenliği olmak üzere, ilgili kurum ve okul yöneticileri ile değişik vesilelerle toplantılarda bir araya gelen Valimiz, okulların başlamasının ardından gerçekleştirdiği okul ziyaretleriyle öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek talep ve isteklerini yerinde dinlemeye gayret gösteriyor.

 

Bugünde mesaisine Yardım Sevenler Derneği İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaretle başlayan Valimiz, ziyaretinde ilk olarak okul idaresi ve öğretmenler ile bir araya geldi.

 

Valimiz ziyaretinin devamında sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Minik öğrencilere herhangi bir talep ve istekleri olup olmadığını soran Valimiz, öğretmenlerini iyi dinlemelerini ve derslerine düzenli olarak çalışmalarını istedi.

 

Vali Hasan Şıldak’a ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram eşlik etti.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.