Vali Şıldak’tan Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Aşure İkramı

Gündem 29.09.2018 - 11:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak’tan Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Aşure İkramı

Vali Hasan Şıldak, dün, Cuma Namazı sonrası Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Mevlana Camisi’nde düzenlenen aşure programına katıldı.
Burdur Valiliğinden yayınlanan basın bültenine göre;  Cuma namazını Mevlana Camisi’nde kılan Vali Hasan Şıldak, namazın ardından aşure dağıttı, vatandaşlarla sohbet etti. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarlığı ve Mevlana Camisi Derneği tarafından organize edilen Aşure programında, Muhtar Adnan Altınkurt ve Dernek Başkanı Ahmet İldeş Vali Hasan Şıldak’a katılımı dolayısıyla teşekkür etti.   Aşure dağıtımının ardından bir süre vatandaşlarla sohbet eden, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Vali Hasan Şıldak, “Muharrem ayı vesilesiyle ikram ettiğiniz Aşureyi Allah kabul etsin, maksat bir arada olmak, birlik beraberlik ruhunu yaşatmaktır. Bu birlikteliğe vesile olan muhtarımıza ve dernek başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Vali Hasan Şıldak, dün, Cuma Namazı sonrası Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Mevlana Camisi’nde düzenlenen aşure programına katıldı.

Burdur Valiliğinden yayınlanan basın bültenine göre; 

Cuma namazını Mevlana Camisi’nde kılan Vali Hasan Şıldak, namazın ardından aşure dağıttı, vatandaşlarla sohbet etti.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarlığı ve Mevlana Camisi Derneği tarafından organize edilen Aşure programında, Muhtar Adnan Altınkurt ve Dernek Başkanı Ahmet İldeş Vali Hasan Şıldak’a katılımı dolayısıyla teşekkür etti.

 

Aşure dağıtımının ardından bir süre vatandaşlarla sohbet eden, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Vali Hasan Şıldak, “Muharrem ayı vesilesiyle ikram ettiğiniz Aşureyi Allah kabul etsin, maksat bir arada olmak, birlik beraberlik ruhunu yaşatmaktır. Bu birlikteliğe vesile olan muhtarımıza ve dernek başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.