VALİ ŞILDAK’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Gündem 06.07.2018 - 09:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ŞILDAK’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Burdur Valisi Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor
  Gerçekleşen ziyaretlerde Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Adalet Başmüfettişi Alparslan Tufan ve Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik Vali Hasan Şıldak’ı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Antalya C.Başsavcısı Solmaz ve Başmüfettiş Tufan’a ziyaretlerinde, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan eşlik etti. Başsavcı Solmaz ve Başmüfettiş Tufan’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Burdur Valisi Hasan Şıldak, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade etti.  Devam eden ziyaretlerde Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik Vali Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Şıldak da Kaymakam Keklik’e ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.
Burdur Valisi Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

  Gerçekleşen ziyaretlerde Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Adalet Başmüfettişi Alparslan Tufan ve Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik Vali Hasan Şıldak’ı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Antalya C.Başsavcısı Solmaz ve Başmüfettiş Tufan’a ziyaretlerinde, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan eşlik etti. Başsavcı Solmaz ve Başmüfettiş Tufan’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Burdur Valisi Hasan Şıldak, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade etti.

 Devam eden ziyaretlerde Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik Vali Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Şıldak da Kaymakam Keklik’e ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.