Vali Günaydın: “24 saat şehit yakınları ve gazilerimizin emrindeyiz”

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2018 - 17:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Günaydın: “24 saat şehit yakınları ve gazilerimizin emrindeyiz”

Isparta Valisi Günaydın: “24 saat şehit yakınları ve gazilerimizin emrindeyiz”
  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, beraberinde derneğin Isparta Şubesi yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Mustafa Işık tarafından Vali Günaydın’a şehit yakınları ve gazilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür edilerek, plaket takdim edildi. Her zaman şehit yakınları ve gazilerin 24 saat emrinde olduklarını ve bütün taleplerini karşılamak için tüm kamu görevlileriyle birlikte çalıştıklarını belirten Vali Günaydın, tüm şehit yakını ve gazilere teşekkür etti.
Isparta Valisi Günaydın: “24 saat şehit yakınları ve gazilerimizin emrindeyiz”

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, beraberinde derneğin Isparta Şubesi yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Mustafa Işık tarafından Vali Günaydın’a şehit yakınları ve gazilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür edilerek, plaket takdim edildi.

Her zaman şehit yakınları ve gazilerin 24 saat emrinde olduklarını ve bütün taleplerini karşılamak için tüm kamu görevlileriyle birlikte çalıştıklarını belirten Vali Günaydın, tüm şehit yakını ve gazilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.