Ünlü Yıldızlar Bu Düğünde Buluşacak

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2016 - 17:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Ünlü Yıldızlar Bu Düğünde Buluşacak

Dünyaca Ünlü Yıldızlar Bu Düğünde Buluşacak
- Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in Oğlu Güngör Gencer, Cuma Günü Dünya Evine Girecek Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlu Güngör Gencer, cuma günü Mardan Palaca Hotel’de dünya evine girecek. Güngör Gencer’e, golcü oyuncu Samuel Eto'o nikah şahitliği yapacak. Düğünde spor ve siyaset dünyasının bir araya gelmesi bekleniyor. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlu Güngör Gencer, nişanlısı Mine Koç ile cuma akşamı dünya evine girecek. Mardan Palace Otel’de düzenlenecek düğün törenine Antalyasporlu futbolcuların yanı sıra İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic de katılacak. Düğünde Güngör Gencer’e, Antalyaspor’un başarılı futbolcusu Samuel Eto'o nikah şahitliği yapacak. Nikahı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıyacak. SİYASET VE SPOR DÜNYASI GELECEK Cuma günü düzenlenecek olan düğün törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli sporcular Arda Turan, Burak Yılmaz, kulüp başkanları, teknik direktörler, futbolcuların katılması bekleniyor. Düğüne İsveç Milli Takımı'ndan Erkan Zengin ile dünyaca ünlü yıldız Zlatan İbrahimovic'in de katılması bekleniyor. Gencer’e Eto'o'nun yanı sıra, Bakan Çavuşoğlu, TFF Başkanı Demirören, Fatih Terim ile Arda Turan'ın nikah şahitliği yapması bekleniyor.
Dünyaca Ünlü Yıldızlar Bu Düğünde Buluşacak

- Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in Oğlu Güngör Gencer, Cuma Günü Dünya Evine Girecek

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlu Güngör Gencer, cuma günü Mardan Palaca Hotel’de dünya evine girecek. Güngör Gencer’e, golcü oyuncu Samuel Eto'o nikah şahitliği yapacak. Düğünde spor ve siyaset dünyasının bir araya gelmesi bekleniyor.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlu Güngör Gencer, nişanlısı Mine Koç ile cuma akşamı dünya evine girecek. Mardan Palace Otel’de düzenlenecek düğün törenine Antalyasporlu futbolcuların yanı sıra İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic de katılacak. Düğünde Güngör Gencer’e, Antalyaspor’un başarılı futbolcusu Samuel Eto'o nikah şahitliği yapacak. Nikahı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıyacak.

SİYASET VE SPOR DÜNYASI GELECEK

Cuma günü düzenlenecek olan düğün törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli sporcular Arda Turan, Burak Yılmaz, kulüp başkanları, teknik direktörler, futbolcuların katılması bekleniyor. Düğüne İsveç Milli Takımı'ndan Erkan Zengin ile dünyaca ünlü yıldız Zlatan İbrahimovic'in de katılması bekleniyor. Gencer’e Eto'o'nun yanı sıra, Bakan Çavuşoğlu, TFF Başkanı Demirören, Fatih Terim ile Arda Turan'ın nikah şahitliği yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.