ÜNİVERSİTELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yaşam 22.11.2016 - 15:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÜNİVERSİTELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

MAKÜ'LÜ ÖĞRENCİLER DEREKÖY İLKOKULUNA YARDIMDA BULUNDU.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) eğitim alanında gösterdiği başarılar kadar yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile de çevrenin korunması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda MAKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri ve Öğretim Elemanı Yrd. Doç. Dr. Gül ERGÜN, Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında, Akademik Danışmanlığını Prof. Dr. Özcan ÖZGEL’in yapmış olduğu, başkanlığını Veteriner Fakültesi Öğrencisi Ali Rıza ALAGÖZ’ÜN yaptığı MAKÜ Türk Kızılay Topluluğu ile birlikte Yeşilova İlçesi/ Dereköy Köyü İlkokuluna yardım etkinliği gerçekleştirdi. 38 kişilik bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Sosyal Sorumluluk dersi alan öğrenciler ve MAKÜ Türk Kızılay’ı Topluluğu öğrencileri; Okulun öğrencileri için getirdikleri giysi (kazak, ceket, pantolon, elbise vb) ve kırtasiye malzemelerini Okul Müdürü Doğan İZ’e takdim etti.  Ardından Köy halkının ve Okul çalışanlarının gözleme, kek ve çay ikramları eşliğinde öğrencilerle yemek yediler. Daha sonra sınıfları dolaşarak öğrencilerle tanıştılar. Öğrencilere Üniversiteyi, bölümlerini tanıtıcı konuşmalar yaptılar. Böyle bir etkinlikte yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Genç Üniversiteliler amaçlarının çevresinde ihtiyaçları olan insanlara özellikle öğrencilere duyarlı davranmak ve bu konuya herkesin dikkatini çekmek olduğunu belirttiler.                                                 
MAKÜ'LÜ ÖĞRENCİLER DEREKÖY İLKOKULUNA YARDIMDA BULUNDU.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) eğitim alanında gösterdiği başarılar kadar yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile de çevrenin korunması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda MAKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri ve Öğretim Elemanı Yrd. Doç. Dr. Gül ERGÜN, Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında, Akademik Danışmanlığını Prof. Dr. Özcan ÖZGEL’in yapmış olduğu, başkanlığını Veteriner Fakültesi Öğrencisi Ali Rıza ALAGÖZ’ÜN yaptığı MAKÜ Türk Kızılay Topluluğu ile birlikte Yeşilova İlçesi/ Dereköy Köyü İlkokuluna yardım etkinliği gerçekleştirdi.

38 kişilik bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Sosyal Sorumluluk dersi alan öğrenciler ve MAKÜ Türk Kızılay’ı Topluluğu öğrencileri; Okulun öğrencileri için getirdikleri giysi (kazak, ceket, pantolon, elbise vb) ve kırtasiye malzemelerini Okul Müdürü Doğan İZ’e takdim etti.  Ardından Köy halkının ve Okul çalışanlarının gözleme, kek ve çay ikramları eşliğinde öğrencilerle yemek yediler. Daha sonra sınıfları dolaşarak öğrencilerle tanıştılar. Öğrencilere Üniversiteyi, bölümlerini tanıtıcı konuşmalar yaptılar.

Böyle bir etkinlikte yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Genç Üniversiteliler amaçlarının çevresinde ihtiyaçları olan insanlara özellikle öğrencilere duyarlı davranmak ve bu konuya herkesin dikkatini çekmek olduğunu belirttiler.                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.