Türk Ocakları Burdur Hizmet Binası Açıldı

Gündem 29.10.2018 - 12:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Türk Ocakları Burdur Hizmet Binası Açıldı

Türk Ocakları’nın Burdur Şubesi Yeni Hizmet Binası Açıldı.
Türk Ocakları’nın Burdur Şubesi Yeni Hizmet Binası Açıldı. Açılışa Vali Hasan Şıldak, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur’un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve iş adamları ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşma yapan Türk Ocakları Burdur Şubesi Başkanı Dr. Himmet Büke, son yıllarda fiziki yetersizliğinden dolayı daha geniş bir mekân gerektiğini ve açılışta emeği ve desteği olan iş adamlarına ve herkese teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Büke, 1911’de 190 askeri tıbbiyeli gencin ülkenin menfaati için açtığı Türk Ocakları’nın devamlı olarak Türk Devletinin ve Türk Milletinin menfaatleri için çalıştığını, bu uğurda yorulmadan bıkmadan emek harcadıklarını belirtti. Büke: “Kutsal saydığımız değerlerimize her türlü saldırıda Türk Ocakları tepkisini göstermiştir.” dedi. 
Türk Ocakları’nın Burdur Şubesi Yeni Hizmet Binası Açıldı.

Türk Ocakları’nın Burdur Şubesi Yeni Hizmet Binası Açıldı.

Açılışa Vali Hasan Şıldak, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur’un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşma yapan Türk Ocakları Burdur Şubesi Başkanı Dr. Himmet Büke, son yıllarda fiziki yetersizliğinden dolayı daha geniş bir mekân gerektiğini ve açılışta emeği ve desteği olan iş adamlarına ve herkese teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Büke, 1911’de 190 askeri tıbbiyeli gencin ülkenin menfaati için açtığı Türk Ocakları’nın devamlı olarak Türk Devletinin ve Türk Milletinin menfaatleri için çalıştığını, bu uğurda yorulmadan bıkmadan emek harcadıklarını belirtti. Büke: “Kutsal saydığımız değerlerimize her türlü saldırıda Türk Ocakları tepkisini göstermiştir.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.