TRAFİK KAZASI TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI

Gündem 09.05.2018 - 12:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TRAFİK KAZASI TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI

Burdur’da Karayolları ve Trafik Haftası programı yapıldı.
Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programda yapılan trafik kazası tatbikatı gerçeğini aratmadı. İtfaiye, UMKE, AFAD, Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Ekipleri tatbikatta yaralıları araçtan kurtarıp hastane gönderdi. BİSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ÜCRETSİZ KASK Program Burdur Emniyet Müdürlüğü İl Trafik Müdürü Mustafa Erdener Bede’nin yaya trafiği ve araç trafiği hakkındaki konuşmasıyla başlarken, protokol mensupları ve tüm katılımcılar tarafından Cumhuriyet Meydanı- Köprübaşı güzergahında seyreden bisikletli gruba kask hediye edildi. İl Trafik Müdürü Bede yaptığı konuşmada trafik kazalarında ölüm oranlarının, dünyadaki insan ölüm oranları arasında giderek yükseldiğine dikkat çekti ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de trafik kazalarından ölümlerin önüne geçmek için artırılan tedbirlerden bahsetti. YARALI ARAÇ KESİLEREK ÇIKARILDI Konuşmaların, yılın şoförlerine anmalık verilmesinin, stant gezilmesinin ve hediye töreninin ardından tatbikata geçildi. Tatbikatta bir aracın çarparak yaraladığı yaya ve araç sürücüsü kurtarıldı. Araç tavanı ve kapıları kesilerek, yangın söndürülerek yapılan tatbikat gerçeği aratmadı. Programa Jandarma, Burdur Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, Burdur Belediyesi, Şoförler Cemiyeti, AFAD, UMKE ve Güven kurtarma destek verdi.
Burdur’da Karayolları ve Trafik Haftası programı yapıldı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programda yapılan trafik kazası tatbikatı gerçeğini aratmadı. İtfaiye, UMKE, AFAD, Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Ekipleri tatbikatta yaralıları araçtan kurtarıp hastane gönderdi.

BİSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ÜCRETSİZ KASK

Program Burdur Emniyet Müdürlüğü İl Trafik Müdürü Mustafa Erdener Bede’nin yaya trafiği ve araç trafiği hakkındaki konuşmasıyla başlarken, protokol mensupları ve tüm katılımcılar tarafından Cumhuriyet Meydanı- Köprübaşı güzergahında seyreden bisikletli gruba kask hediye edildi.

İl Trafik Müdürü Bede yaptığı konuşmada trafik kazalarında ölüm oranlarının, dünyadaki insan ölüm oranları arasında giderek yükseldiğine dikkat çekti ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de trafik kazalarından ölümlerin önüne geçmek için artırılan tedbirlerden bahsetti.

YARALI ARAÇ KESİLEREK ÇIKARILDI

Konuşmaların, yılın şoförlerine anmalık verilmesinin, stant gezilmesinin ve hediye töreninin ardından tatbikata geçildi. Tatbikatta bir aracın çarparak yaraladığı yaya ve araç sürücüsü kurtarıldı. Araç tavanı ve kapıları kesilerek, yangın söndürülerek yapılan tatbikat gerçeği aratmadı. Programa Jandarma, Burdur Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, Burdur Belediyesi, Şoförler Cemiyeti, AFAD, UMKE ve Güven kurtarma destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.