TİCARET BORSASINDAN İFTAR

Gündem 26.05.2018 - 09:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TİCARET BORSASINDAN İFTAR

Burdur Ticaret Borsası İftarlı birliktelik ve dayanışma toplantısı düzenledi.
Serenler Oteldeki iftara Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, İl Sağlık Müdürü Reha Samed Aygören, İl GTH Müdürü Oktay darcan, KOSGEB Müdürü H. Alper Doğru, KÖY KOOP Genel Başkanı Yakup Yıldız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, sivil toplum örgütü başkanları, banka müdürleri, iş adamları, köy tarım kredi kooperatifi başkanları, Ticaret Borsası üyeleri ve diğer davetliler katıldı. İftarda konuşan Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp: “Bizler devraldığımız hizmet bayrağını en ileri noktaya taşımak amacı içindeyiz. Borsa olarak tüm paydaşlarımızla uyumlu bir çalışma sergilemek temel hedefimizdir. Biz hep birlikte borsayız. Ticaret Borsaları gibi meslek kuruluşlarının varlığı ülkenin gelişmişliğinin ve dinamizminin önemli bir göstergesidir. Bu, aynı zamanda toplumun sorunlarına çağdaş yöntem ve araçlarla sahip çıkma bilincinin de yansımasıdır.” diyerek tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.  
Burdur Ticaret Borsası İftarlı birliktelik ve dayanışma toplantısı düzenledi.

Serenler Oteldeki iftara Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, İl Sağlık Müdürü Reha Samed Aygören, İl GTH Müdürü Oktay darcan, KOSGEB Müdürü H. Alper Doğru, KÖY KOOP Genel Başkanı Yakup Yıldız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, sivil toplum örgütü başkanları, banka müdürleri, iş adamları, köy tarım kredi kooperatifi başkanları, Ticaret Borsası üyeleri ve diğer davetliler katıldı.

İftarda konuşan Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp: “Bizler devraldığımız hizmet bayrağını en ileri noktaya taşımak amacı içindeyiz. Borsa olarak tüm paydaşlarımızla uyumlu bir çalışma sergilemek temel hedefimizdir. Biz hep birlikte borsayız.

Ticaret Borsaları gibi meslek kuruluşlarının varlığı ülkenin gelişmişliğinin ve dinamizminin önemli bir göstergesidir. Bu, aynı zamanda toplumun sorunlarına çağdaş yöntem ve araçlarla sahip çıkma bilincinin de yansımasıdır.” diyerek tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.