Şampiyonlardan Rektör Korkmaz’a Ziyaret

Dünya 06.10.2016 - 16:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Şampiyonlardan Rektör Korkmaz’a Ziyaret

Şampiyon Öğrencilerden Rektör Korkmaz’a Ziyaret
28 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında İrlanda’da düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Gençler Kategorisinde Dünya Şampiyonu olan MAKÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu 1. Sınıf öğrencisi Zeliha DOĞAN ve 2-5 Eylül tarihleri arasında Güney Kore’de düzenlenen ‘Dünya Muay Thai Master Ship’ turnuvasında Dünya Üçüncüsü olan Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu 4. Sınıf öğrencisi İlyas İPEK, Rektör Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren KORKMAZ, Şampiyonlukları ile gururlandıran öğrencilerini elde ettikleri başarılarından dolayı ve bu başarıda emeği olan Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğretim üyelerini kutladı. KORKMAZ ayrıca öğrencilerimize Üniversite olarak desteklerinin süreceğini belirtirken, yeni Dünya Şampiyonlukları için de söz aldı. KORKMAZ;  Üniversite olarak güçlü bir spor alt yapısı kurabilmek için çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü sözlerine ekledi Dünya Şampiyonu öğrencilerden Zeliha DOĞAN ve İlyas İPEK ise MAKÜ öğrencisi olarak böyle bir başarıyı kazandıkları için çok mutlu olduklarını vurgularken,  bu başarıda emeği geçen başta Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ olmak üzere, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim üyelerine teşekkürlerini İlettiler.  Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ’ın da hazır bulunduğu ziyaret sonunda KORKMAZ, Zeliha DOĞAN ve İlyas İPEK’e MAKÜ anmalığını hediye etti.
Şampiyon Öğrencilerden Rektör Korkmaz’a Ziyaret

28 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında İrlanda’da düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Gençler Kategorisinde Dünya Şampiyonu olan MAKÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu 1. Sınıf öğrencisi Zeliha DOĞAN ve 2-5 Eylül tarihleri arasında Güney Kore’de düzenlenen ‘Dünya Muay Thai Master Ship’ turnuvasında Dünya Üçüncüsü olan Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu 4. Sınıf öğrencisi İlyas İPEK, Rektör Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren KORKMAZ, Şampiyonlukları ile gururlandıran öğrencilerini elde ettikleri başarılarından dolayı ve bu başarıda emeği olan Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğretim üyelerini kutladı.

KORKMAZ ayrıca öğrencilerimize Üniversite olarak desteklerinin süreceğini belirtirken, yeni Dünya Şampiyonlukları için de söz aldı. KORKMAZ;  Üniversite olarak güçlü bir spor alt yapısı kurabilmek için çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü sözlerine ekledi

Dünya Şampiyonu öğrencilerden Zeliha DOĞAN ve İlyas İPEK ise MAKÜ öğrencisi olarak böyle bir başarıyı kazandıkları için çok mutlu olduklarını vurgularken,  bu başarıda emeği geçen başta Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ olmak üzere, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim üyelerine teşekkürlerini İlettiler. 

Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ’ın da hazır bulunduğu ziyaret sonunda KORKMAZ, Zeliha DOĞAN ve İlyas İPEK’e MAKÜ anmalığını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.