Sağlıklı Yaşam Aracı Bolvadin’de

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2016 - 19:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Sağlıklı Yaşam Aracı Bolvadin’de

Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü personelleri “Sağlıklı Yaşam Aracı” ile Bolvadin ilçesinde vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu. Sağlıklı Yaşam Aracı, Bolvadin çarşı merkezinde vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirdi. Vatandaşlar araca gelerek vücut kitle endekslerini ölçtürdü. Elde edilen bulgular, görevli sağlık personelleri tarafından değerlendirilerek vatandaşlara sağlıklı yaşamaları için gerekli tavsiyelerde bulunuldu. Sağlıklı Yaşam Aracını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay'a, Bolvadin Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Zeynep Özyiğit Güşen' de eşlik etti. Kaymakam Akpay, vatandaşı bilgilendirme amaçlı ilçeye gelen Sağlıklı Yaşam Aracında görev alan personele verdikleri hizmet için teşekkür etti.

Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü personelleri “Sağlıklı Yaşam Aracı” ile Bolvadin ilçesinde vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

Sağlıklı Yaşam Aracı, Bolvadin çarşı merkezinde vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirdi. Vatandaşlar araca gelerek vücut kitle endekslerini ölçtürdü. Elde edilen bulgular, görevli sağlık personelleri tarafından değerlendirilerek vatandaşlara sağlıklı yaşamaları için gerekli tavsiyelerde bulunuldu.

Sağlıklı Yaşam Aracını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay'a, Bolvadin Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Zeynep Özyiğit Güşen' de eşlik etti. Kaymakam Akpay, vatandaşı bilgilendirme amaçlı ilçeye gelen Sağlıklı Yaşam Aracında görev alan personele verdikleri hizmet için teşekkür

etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.