PAZAR YERİ SULAR ALTINDA KALDI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2018 - 08:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

PAZAR YERİ SULAR ALTINDA KALDI

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış pazartesi pazarında sele neden oldu.
İlçede Pazar yeri ve çarşı merkezinde akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış daha sonra dolu şeklinde yağdı, yaklaşık 10 dakika süren yağış pazar yerindeki meyve sebzelerin yollarda sürüklenmesine neden oldu. Pazarcı esnafının tezgahlarının ve şemsiyelerinin yıkılmasına neden olan yağış maddi zarara neden olurken, vatandaşlar yağışı cep telefonuyla kaydetti. Yağıştan sonra Sandıklı Belediyesi İtfaiye ekipleri yollarda temizlik çalışması yaptı.
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış pazartesi pazarında sele neden oldu.

İlçede Pazar yeri ve çarşı merkezinde akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış daha sonra dolu şeklinde yağdı, yaklaşık 10 dakika süren yağış pazar yerindeki meyve sebzelerin yollarda sürüklenmesine neden oldu. Pazarcı esnafının tezgahlarının ve şemsiyelerinin yıkılmasına neden olan yağış maddi zarara neden olurken, vatandaşlar yağışı cep telefonuyla kaydetti.

Yağıştan sonra Sandıklı Belediyesi İtfaiye ekipleri yollarda temizlik çalışması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.