MYO ÖĞRENCİLERİNE ÇİFT DİPLOMA ALMA ŞANSI

Eğitim 31.07.2018 - 10:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MYO ÖĞRENCİLERİNE ÇİFT DİPLOMA ALMA ŞANSI

Manavgat Meslek Yüksek Okulunda öğrenciler ilk defa uygulanacak olan çift anadal programlarıyla iki diploma alma şansına sahip olacak.
Meslek yüksek okullarında ilk defa gerçekleştirilen uygulamayla meslek yüksek okulundan mezun olan öğrenciler çift diplomayla mezun olabilecek. Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulunda İşletme Yönetimi, Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları bölümleri arasında yapılan protokolle uygulamaya 2018-2019 eğitim yılında başlanacağı bildirildi. Akdeniz üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Prof.Dr. Hakan Sert “çift anadal programlarıyla öğrencilere ikinci bir bölümden ücretsiz bir şekilde ikinci diploma alma şansı sağlanıyor. Öğrencilerimiz İşletme Bölümü okurken aynı zamanda gerekli şartları sağladıktan sonra Muhasebe Bölümünden de alması gereken dersleri vererek ikinci bir diploma almaya hak kazanacaklardır. Ya da muhasebe bölümüm okurken işletme bölümünden bazı dersleri alarak çift diploma alma şansına sahip olacaklardır ”dedi
Manavgat Meslek Yüksek Okulunda öğrenciler ilk defa uygulanacak olan çift anadal programlarıyla iki diploma alma şansına sahip olacak.

Meslek yüksek okullarında ilk defa gerçekleştirilen uygulamayla meslek yüksek okulundan mezun olan öğrenciler çift diplomayla mezun olabilecek. Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulunda İşletme Yönetimi, Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları bölümleri arasında yapılan protokolle uygulamaya 2018-2019 eğitim yılında başlanacağı bildirildi.

Akdeniz üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Prof.Dr. Hakan Sert “çift anadal programlarıyla öğrencilere ikinci bir bölümden ücretsiz bir şekilde ikinci diploma alma şansı sağlanıyor. Öğrencilerimiz İşletme Bölümü okurken aynı zamanda gerekli şartları sağladıktan sonra Muhasebe Bölümünden de alması gereken dersleri vererek ikinci bir diploma almaya hak kazanacaklardır. Ya da muhasebe bölümüm okurken işletme bölümünden bazı dersleri alarak çift diploma alma şansına sahip olacaklardır ”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.