MOTOSİKLET KAZASI

Asayiş 13.08.2018 - 16:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MOTOSİKLET KAZASI

Burdur Cumhuriyet Meydanında motosiklet kazası oldu.
İddiaya göre Cumhuriyet Parlkı altından Meydan istikametine dönecek olan H. Ö. isimli motosiklet sürücüsü yolun dönemecinde lastiklerin kaymasıyla hakimiyetini kaybetti ve yere düştü. Tek taraflı kazada motosiklet sürücüsü H.Ö. yüzünden (alnından) ve ellerinden yaralandı. Kazanın hemen ardından Acil Servis Görevlileri gerekli müdahaleyi yapıp, yaralı sürücüyü devlet hastanesine taşırken, trafik polisleri de kaza tutanağı tutup çekici çağırarak motosikleti kaza mahalinden aldırdı. 
Burdur Cumhuriyet Meydanında motosiklet kazası oldu.

İddiaya göre Cumhuriyet Parlkı altından Meydan istikametine dönecek olan H. Ö. isimli motosiklet sürücüsü yolun dönemecinde lastiklerin kaymasıyla hakimiyetini kaybetti ve yere düştü. Tek taraflı kazada motosiklet sürücüsü H.Ö. yüzünden (alnından) ve ellerinden yaralandı.

Kazanın hemen ardından Acil Servis Görevlileri gerekli müdahaleyi yapıp, yaralı sürücüyü devlet hastanesine taşırken, trafik polisleri de kaza tutanağı tutup çekici çağırarak motosikleti kaza mahalinden aldırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.