MİLLİ PARKLAR ÇOK YAKINIMIZDA

Kültür 01.10.2019 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLİ PARKLAR ÇOK YAKINIMIZDA

MİLLİ PARKLAR ÇOK YAKINIMIZDA
Ülkemizdeki 45 milli parkın 7 sinin bulunduğu Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğü olarak Milli Parklara dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla hizmet binası bahçesine milli parklarımıza yönlendiren tabelalar yerleştirildi.   Milli parklar uluslararası öneme sahip tabiat parçaları olup tabiatın korunması için farklı eko sistemleri bünyesinde barındırır ve tabiatta yapılan birçok aktiviteye olanak vermektedir. Tüm vatandaşlarımızı Milli Parklarımızın eşsiz özelliklerini birlikte yaşamak için sahalarımıza bekliyoruz.
MİLLİ PARKLAR ÇOK YAKINIMIZDA

Ülkemizdeki 45 milli parkın 7 sinin bulunduğu Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğü olarak Milli Parklara dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla hizmet binası bahçesine milli parklarımıza yönlendiren tabelalar yerleştirildi.

 

Milli parklar uluslararası öneme sahip tabiat parçaları olup tabiatın korunması için farklı eko sistemleri bünyesinde barındırır ve tabiatta yapılan birçok aktiviteye olanak vermektedir.

Tüm vatandaşlarımızı Milli Parklarımızın eşsiz özelliklerini birlikte yaşamak için sahalarımıza bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.