MİLLETVEKİLİ A. ADAYI NAZİF AKTÜRK’TEN NEZAKET ZİYARETİ

Gündem 24.03.2015 - 11:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLETVEKİLİ A. ADAYI NAZİF AKTÜRK’TEN NEZAKET ZİYARETİ

MHP’den Milletvekili Aday Adayı olan Nazif Aktürk dergimizi ziyaret etti.
Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir süre sohbet eden Nazif Aktürk, “Yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş biri olarak, MHP’de çeşitli kademelerde görev aldım. Bu Bayrağı gönüllü olarak tuttum ve taşıyorum. Şimdiye kadar Milliyetçi Hareketin ve milletimizin menfaati için gece gündüz demeden çalıştım. Bundan sonra da milletimizin vekili olarak arttırarak büyüteceğim hizmetlerimi sürdürmek istiyorum. Çok değerli Burdur halkının oylarına talibim” dedi. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “MHP’de yıllarınızı verdiniz. Sizi her kademede gördük. Gördüğümüz kadarıyla yaptığınız çalışmalarla Parti ruhunu en üst seviyelere çıkardınız.  Sizlere siyasi çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah her şeyin hayırlısı olur” dedi.
MHP’den Milletvekili Aday Adayı olan Nazif Aktürk dergimizi ziyaret etti.

Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir süre sohbet eden Nazif Aktürk, “Yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş biri olarak, MHP’de çeşitli kademelerde görev aldım. Bu Bayrağı gönüllü olarak tuttum ve taşıyorum. Şimdiye kadar Milliyetçi Hareketin ve milletimizin menfaati için gece gündüz demeden çalıştım. Bundan sonra da milletimizin vekili olarak arttırarak büyüteceğim hizmetlerimi sürdürmek istiyorum. Çok değerli Burdur halkının oylarına talibim” dedi.

Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “MHP’de yıllarınızı verdiniz. Sizi her kademede gördük. Gördüğümüz kadarıyla yaptığınız çalışmalarla Parti ruhunu en üst seviyelere çıkardınız.  Sizlere siyasi çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah her şeyin hayırlısı olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.