MAKÜ’DE AHMET SERTTAŞ SHOW

Gündem 05.03.2015 - 12:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ’DE AHMET SERTTAŞ SHOW

MAKÜ’DE AHMET SERTTAŞ SHOW
MAKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Akdeniz TV'den canlı olarak yayınlanan Sanatçı Ahmet SERTTAŞ'ın hazırlayıp sunduğu  'AHMET SERTTAŞ SHOW'  04.03.2015 günü Üniversitemiz Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Teke Yöresi türkü, ezgi  ve kültürlerinin yer aldığı programa Vali Hasan KÜRKLÜ ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar BAŞGÜL, Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI ve eşi, Emniyet Müdürü Eyüp ÖZÜDOĞRU, akademisyenler, Burdurlu müzikseverler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu programda seslendirilen parçalara konuklar da katıldı ve eğlenceli saatler yaşandı. Programda konuşan Rektör Saatcı, “Üniversitemizi tanımlarken ‘Şehrin Üniversitesi, Üniversitenin Şehri’ diyorum ve ekliyorum ‘Huzur şehri Burdur’un huzur dolu Üniversitesiyiz’. Şehir ve Üniversite olarak et ve tırnak gibiyiz. Biz her fakültesi olan bir üniversite olmak yerine var olan fakülteleriyle marka olmak isteyen bir üniversiteyiz. Bunu Veteriner ve Eğitim Fakültelerimizde gerçekleştirdik. Veteriner Fakültesi bünyesinde Avrupa’nın en büyük hayvan hastanesini açmaya hazırlanıyoruz. Bu hastanemiz Üniversitemizden Burdur ve bölgemize hediyemiz olsun. 23 bin öğrencisi olan bir üniversite olarak üniversite çağına gelmiş tüm öğrencilerimizi Burdur’umuza ve Üniversitemiz davet ediyorum”şeklinde konuştu. Vali Hasan KÜRKLÜ ise Burdur’un eğitimde marka bir kent olduklarını dile getirerek şehirde Burdurlu olan ünlü şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un adını almış bir üniversitenin bulunmasından duyduğu mutluluğu ve gururu dile getirdi ve Üniversitede Asım’ın neslinin yetiştirdiğini vurguladı. Program sonunda Vali KÜRKLÜ ve Rektörümüz tarafından sanatçı Ahmet SERTTAŞ’a plaket verildi.
MAKÜ’DE AHMET SERTTAŞ SHOW

MAKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Akdeniz TV'den canlı olarak yayınlanan Sanatçı Ahmet SERTTAŞ'ın hazırlayıp sunduğu  'AHMET SERTTAŞ SHOW'  04.03.2015 günü Üniversitemiz Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi.

Teke Yöresi türkü, ezgi  ve kültürlerinin yer aldığı programa Vali Hasan KÜRKLÜ ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar BAŞGÜL, Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI ve eşi, Emniyet Müdürü Eyüp ÖZÜDOĞRU, akademisyenler, Burdurlu müzikseverler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu programda seslendirilen parçalara konuklar da katıldı ve eğlenceli saatler yaşandı.

Programda konuşan Rektör Saatcı, “Üniversitemizi tanımlarken ‘Şehrin Üniversitesi, Üniversitenin Şehri’ diyorum ve ekliyorum ‘Huzur şehri Burdur’un huzur dolu Üniversitesiyiz’. Şehir ve Üniversite olarak et ve tırnak gibiyiz. Biz her fakültesi olan bir üniversite olmak yerine var olan fakülteleriyle marka olmak isteyen bir üniversiteyiz. Bunu Veteriner ve Eğitim Fakültelerimizde gerçekleştirdik. Veteriner Fakültesi bünyesinde Avrupa’nın en büyük hayvan hastanesini açmaya hazırlanıyoruz. Bu hastanemiz Üniversitemizden Burdur ve bölgemize hediyemiz olsun. 23 bin öğrencisi olan bir üniversite olarak üniversite çağına gelmiş tüm öğrencilerimizi Burdur’umuza ve Üniversitemiz davet ediyorum”şeklinde konuştu.

Vali Hasan KÜRKLÜ ise Burdur’un eğitimde marka bir kent olduklarını dile getirerek şehirde Burdurlu olan ünlü şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un adını almış bir üniversitenin bulunmasından duyduğu mutluluğu ve gururu dile getirdi ve Üniversitede Asım’ın neslinin yetiştirdiğini vurguladı.

Program sonunda Vali KÜRKLÜ ve Rektörümüz tarafından sanatçı Ahmet SERTTAŞ’a plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.