LİMUZİNİ GÖRME KUYRUĞU OLUŞTU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2015 - 16:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

LİMUZİNİ GÖRME KUYRUĞU OLUŞTU

AFYONKARAHİSARLILAR "LİMUZİN"İ GÖRÜNCE FOTOĞRAF ÇEKME YARIŞINA GİRDİLER
Afyonkarahisar’da bir vatandaşın Azerbaycan’dan kente getirdiği “limuzin” marka araç büyük ilgi gördü. Kentte bir vatandaşın Azerbaycan’ın başkenti Bakü’den TIR ile getirttiği Limuzin marka otomobil kentte görücüye çıkarken, Limuzin’in kentte ilk olduğu öğrenildi. Otomobili yaklaşık 9 metre uzunluğu ile dikkatlerden kaçmazken, otomobilin modelinin ise 2001 olduğu kaydedildi. Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesine bir TIR üzerinde getirilen otomobili görenler cep telefonu sarılarak beklide hayatlarında ilk defa gördükleri Limuzin’in fotoğraflarını çekmek için adeta birbirleri ile yarıştılar. Öte yandan, otomobilin fiyatı ise merak kentte merak konusu oldu.  
AFYONKARAHİSARLILAR "LİMUZİN"İ GÖRÜNCE FOTOĞRAF ÇEKME YARIŞINA GİRDİLER

Afyonkarahisar’da bir vatandaşın Azerbaycan’dan kente getirdiği “limuzin” marka araç büyük ilgi gördü.

Kentte bir vatandaşın Azerbaycan’ın başkenti Bakü’den TIR ile getirttiği Limuzin marka otomobil kentte görücüye çıkarken, Limuzin’in kentte ilk olduğu öğrenildi. Otomobili yaklaşık 9 metre uzunluğu ile dikkatlerden kaçmazken, otomobilin modelinin ise 2001 olduğu kaydedildi. Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesine bir TIR üzerinde getirilen otomobili görenler cep telefonu sarılarak beklide hayatlarında ilk defa gördükleri Limuzin’in fotoğraflarını çekmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.

Öte yandan, otomobilin fiyatı ise merak kentte merak konusu oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.