KARİKATÜR BİKAFE BURDUR’A RENK KATTI

Kültür 03.01.2017 - 10:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KARİKATÜR BİKAFE BURDUR’A RENK KATTI

YILBAŞINDA AÇILAN KARİKATÜR BİKAFE BURDUR’A RENK KATTI.
Dünya mutfaklarından menülerin sunulduğu, pasta, tatlı, yemek çeşitlerinin yer aldığı, sıcak ve soğuk içeceklerin bulunduğu Karikatür Bikafede kalite ve hijyen ön planda tutuluyor. Burdur genelindeki büyük bir eksikliği gideren, karikatür yaklaşımıyla insanları stresten uzaklaştıran bu işletmede geniş ve renkli bir mekân, konforlu ve özgün oturma grupları müşterilerin rahatı için tasarlanmış. Hükümet caddesinde açılan Karikatür Bikafe’de aynı zamanda ahşap dokuyla da müşterilerin konforu düşünülmüş durumda.   ÖZEY İnşaat’tan Hasan Ekim, Ercan Ekim, Kurt Petrol’den Osman Kurt ve Mehmet Kurt’un girişimleriyle açılan Karikatür Bikafe nezih bir ortamı Burdur’a kazandırmış durumda.  Böyle bir dokunun Burdur kafe sektörüne kazandırılması konusunda açıklamalarını aldığımız İşletme Müdürü Mehmet Dayıoğlu da Burdur’da gençlerin ve ailelerin rahat bir ortamda yemek yiyip sohbet edebileceği bir mekân olmadığı için böyle bir teşebbüste bulunulduğunu, bununla Burdur’a kültürel bir kazanımın da sağlandığını söyledi. İşletme Müdürü Dayıoğlu, yalnızca açılmak ve dünya mutfağından menüler sunmakla değil ilerleyen dönemlerde radyo günleri gibi çok çeşitli sosyokültürel faaliyetleri de ekleyeceklerini belirtti. Karikatür Bikafe’nin Türkiye’de bir marka olduğunu, Burdur’daki şubesiyle de lezzet ve kalitenin standardının yükseleceğini vurgulayan Dayıoğlu “Günlük yaşantıda stres atmak için karikatür içeriğiyle de destek veren, işletmenin içerisinde stresinizi atacak bir enerji saklayan bir işletmedir.  Burada esas amacımız para kazanmak değil belli bir kaliteyi yakalayıp Burdur’a bu kaliteyi kazandırmaktır. Açıldığımız günden bugüne kadar geçen kısa sürede insanlardan olumlu ve pozitif geri dönüşler aldık.  Böylece doğru bir adım attığımızı bir kez daha görmüş olduk. İtalyan, Amerikan, Meksika ve Avrupa yemek çeşitleriyle yemek grubumuz da zengin, kaliteli ve çeşitli özelliktedir. Ayrıca kendi alanlarında uzmanlaşmış aşçı, servis elemanı ve garsonlarımızla müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz. Gerek Burdur’a kaliteyi kazandırmak, gerek insanların stresten uzaklaşabileceği bir ortam oluşturmak ve gerekse istihdam sağlamak için böyle bir işletme açıldı. Bu işletmeyi Burdur’a kazandırdıkları için ÖZEY İnşaata ve KURT Petrole teşekkür ediyoruz” dedi.  
YILBAŞINDA AÇILAN KARİKATÜR BİKAFE BURDUR’A RENK KATTI.

Dünya mutfaklarından menülerin sunulduğu, pasta, tatlı, yemek çeşitlerinin yer aldığı, sıcak ve soğuk içeceklerin bulunduğu Karikatür Bikafede kalite ve hijyen ön planda tutuluyor. Burdur genelindeki büyük bir eksikliği gideren, karikatür yaklaşımıyla insanları stresten uzaklaştıran bu işletmede geniş ve renkli bir mekân, konforlu ve özgün oturma grupları müşterilerin rahatı için tasarlanmış. Hükümet caddesinde açılan Karikatür Bikafe’de aynı zamanda ahşap dokuyla da müşterilerin konforu düşünülmüş durumda.

 

ÖZEY İnşaat’tan Hasan Ekim, Ercan Ekim, Kurt Petrol’den Osman Kurt ve Mehmet Kurt’un girişimleriyle açılan Karikatür Bikafe nezih bir ortamı Burdur’a kazandırmış durumda.  Böyle bir dokunun Burdur kafe sektörüne kazandırılması konusunda açıklamalarını aldığımız İşletme Müdürü Mehmet Dayıoğlu da Burdur’da gençlerin ve ailelerin rahat bir ortamda yemek yiyip sohbet edebileceği bir mekân olmadığı için böyle bir teşebbüste bulunulduğunu, bununla Burdur’a kültürel bir kazanımın da sağlandığını söyledi. İşletme Müdürü Dayıoğlu, yalnızca açılmak ve dünya mutfağından menüler sunmakla değil ilerleyen dönemlerde radyo günleri gibi çok çeşitli sosyokültürel faaliyetleri de ekleyeceklerini belirtti. Karikatür Bikafe’nin Türkiye’de bir marka olduğunu, Burdur’daki şubesiyle de lezzet ve kalitenin standardının yükseleceğini vurgulayan Dayıoğlu “Günlük yaşantıda stres atmak için karikatür içeriğiyle de destek veren, işletmenin içerisinde stresinizi atacak bir enerji saklayan bir işletmedir.  Burada esas amacımız para kazanmak değil belli bir kaliteyi yakalayıp Burdur’a bu kaliteyi kazandırmaktır. Açıldığımız günden bugüne kadar geçen kısa sürede insanlardan olumlu ve pozitif geri dönüşler aldık.  Böylece doğru bir adım attığımızı bir kez daha görmüş olduk. İtalyan, Amerikan, Meksika ve Avrupa yemek çeşitleriyle yemek grubumuz da zengin, kaliteli ve çeşitli özelliktedir. Ayrıca kendi alanlarında uzmanlaşmış aşçı, servis elemanı ve garsonlarımızla müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz. Gerek Burdur’a kaliteyi kazandırmak, gerek insanların stresten uzaklaşabileceği bir ortam oluşturmak ve gerekse istihdam sağlamak için böyle bir işletme açıldı. Bu işletmeyi Burdur’a kazandırdıkları için ÖZEY İnşaata ve KURT Petrole teşekkür ediyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.