KAFA KAFAYA ÇARPMA; 3 ÖLÜ 4 YARALI

Gündem 16.11.2016 - 08:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAFA KAFAYA ÇARPMA; 3 ÖLÜ 4 YARALI

Afyonkarahisar’da trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Sinanpaşa ilçesi-Küçükhüyük beldesi yolunda saat 19.00 sıralarında, Naim Deveci’nin kullandığı 03 DU 313 plakalı otomobil, Muammmer Demirören’in kullandığı 32 DM 132 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazada sürücü Naim Deveci ile Azmi Özüdoğru, Havva Özüdoğru olay yerinde hayatını kaybetti, Ebru Özüdoğru ile diğer araçtaki sürücü Muammer Demirören, Sinan Demirören ve Ahmet Yaşar Özbek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Afyonkarahisar’daki çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Sinanpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Afyonkarahisar’da trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sinanpaşa ilçesi-Küçükhüyük beldesi yolunda saat 19.00 sıralarında, Naim Deveci’nin kullandığı 03 DU 313 plakalı otomobil, Muammmer Demirören’in kullandığı 32 DM 132 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazada sürücü Naim Deveci ile Azmi Özüdoğru, Havva Özüdoğru olay yerinde hayatını kaybetti, Ebru Özüdoğru ile diğer araçtaki sürücü Muammer Demirören, Sinan Demirören ve Ahmet Yaşar Özbek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Afyonkarahisar’daki çeşitli hastanelere kaldırıldılar.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Sinanpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.