KADIN ÇİFTÇİLERDEN FUAR ZİYARETİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2015 - 18:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KADIN ÇİFTÇİLERDEN FUAR ZİYARETİ

KADIN ÇİFTÇİLER, HAYVANCILIK VE SÜT FUARINI ZİYARET ETTİ
Antalya’nın Korkuteli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Korkuteli Belediyesinin desteği ile Korkuteli’li kadın çiftçileri 4. Uluslararası Hayvancılık ve Süt Endüstrileri Fuarına götürdü. Antalya’da düzenlenen 4. Uluslararası Hayvancılık ve Süt Endüstrileri Fuarına katılan Korkuteli’li kadın çiftçiler stantları gezerek Süt ve hayvancılık alanındaki teknolojik gelişme ve değişimleri yakından görme fırsatına sahip oldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, “Kadın çiftçilerimiz süt ve besi hayvancılığı entegreleri, hayvan barınak sistemleri, kanatlı hayvancılık ve teknolojileri, yem, hayvan besleme ve sulama sistemleri, balıkçılık, arıcılık ve evcil hayvanlar, hayvan sağlığı ve sperma, güneş ve biyogaz enerji sistemleri ile su ürünleri stantları gezerek bilgi sahibi oldular” dedi.  
KADIN ÇİFTÇİLER, HAYVANCILIK VE SÜT FUARINI ZİYARET ETTİ

Antalya’nın Korkuteli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Korkuteli Belediyesinin desteği ile Korkuteli’li kadın çiftçileri 4. Uluslararası Hayvancılık ve Süt Endüstrileri Fuarına götürdü.

Antalya’da düzenlenen 4. Uluslararası Hayvancılık ve Süt Endüstrileri Fuarına katılan Korkuteli’li kadın çiftçiler stantları gezerek Süt ve hayvancılık alanındaki teknolojik gelişme ve değişimleri yakından görme fırsatına sahip oldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, “Kadın çiftçilerimiz süt ve besi hayvancılığı entegreleri, hayvan barınak sistemleri, kanatlı hayvancılık ve teknolojileri, yem, hayvan besleme ve sulama sistemleri, balıkçılık, arıcılık ve evcil hayvanlar, hayvan sağlığı ve sperma, güneş ve biyogaz enerji sistemleri ile su ürünleri stantları gezerek bilgi sahibi oldular” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.