İHSANİYE’DE SEL BASKINI

Gündem 10.08.2015 - 17:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İHSANİYE’DE SEL BASKINI

İHSANİYE’DE SEL BASKINI
Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde şiddetli yağışının ardından bölgede sel baskınları meydana geldiği belirtildi.  İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, yağan sağanak yamurun ardından ilçede yaşanan sel felaketini değerlendirdi. Başkan Çabuk, hafta sonu meydana gelen yağışlarda vatandaşların mağdur olmaması için Belediye ekiplerinin yoğun bir mesai harcadığını söyledi. Çabuk, açıklamasında şunları söyledi: "Aşırı yağışlar nedeniyle içme suyu şebekesinde alt yapıda ciddi hasar meydana geldi. 2 buçuk saat süren sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi belediye ekipleri sürekli çalışarak halkın sıkıntılarını çözmeye gayret ederek görevini yaptı. Belediye olarak şu an var olan altyapıdaki hasar tamir edilmeye çalışılıyor. Son 20 yılda yağmayan bir yağmur olduğunu söyleniyor. Bu nedenle bodrum katlarda ve avlularda bolca hasar meydana geldi, içme suyu şebekesi ve kanalizasyonda hasar meydana geldi. Bunların tamiri belediye imkanları ile yapılıyor.” Çabuk, belediyeye ait araç ve ekipmana takviye yapılacağını, bu tip durumlara bundan sonra daha hızlı müdahale edileceğini kaydetti. Çabuk, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne de afet başvurusunda bulunacaklarını ve afet desteği isteneceğini belirtti.
İHSANİYE’DE SEL BASKINI

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde şiddetli yağışının ardından bölgede sel baskınları meydana geldiği belirtildi. 
İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, yağan sağanak yamurun ardından ilçede yaşanan sel felaketini değerlendirdi. Başkan Çabuk, hafta sonu meydana gelen yağışlarda vatandaşların mağdur olmaması için Belediye ekiplerinin yoğun bir mesai harcadığını söyledi. Çabuk, açıklamasında şunları söyledi:
"Aşırı yağışlar nedeniyle içme suyu şebekesinde alt yapıda ciddi hasar meydana geldi. 2 buçuk saat süren sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi belediye ekipleri sürekli çalışarak halkın sıkıntılarını çözmeye gayret ederek görevini yaptı. Belediye olarak şu an var olan altyapıdaki hasar tamir edilmeye çalışılıyor. Son 20 yılda yağmayan bir yağmur olduğunu söyleniyor. Bu nedenle bodrum katlarda ve avlularda bolca hasar meydana geldi, içme suyu şebekesi ve kanalizasyonda hasar meydana geldi. Bunların tamiri belediye imkanları ile yapılıyor.”
Çabuk, belediyeye ait araç ve ekipmana takviye yapılacağını, bu tip durumlara bundan sonra daha hızlı müdahale edileceğini kaydetti. Çabuk, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne de afet başvurusunda bulunacaklarını ve afet desteği isteneceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.