Hak yiyorsak yediğimiz de makamımız da haram olsun

Gündem 07.10.2017 - 14:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hak yiyorsak yediğimiz de makamımız da haram olsun

“Üyelerimizin hakkını yiyorsak yediğimiz de makamımız da haram olsun”
Sağlık Sen Genel Başkanı ve Memur Sen Konfederasyonu Başkan Vekili Metin Memiş, Burdur’da düzenlenen Sağlık Sen İl Divan Kurulu Toplantısına katılarak önemli mesajlar verdi. Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan Memiş: “Bizler dava sendikasıyız, önceliğimiz ülkemiz ve milletimizdir. Bize yandaş sendika diyorlar; milletimizin ve ülkemizin yanındayız, milletimizin yandaş sendikasıyız.” dedi. Konuşmasına “Hiçbir toplu sözleşmede ne alırsanız alın insanları memnun edemezsiniz. Ama bu sözleşme aşama aşama yapıldı” diyerek devam eden Memiş, 15 Temmuz darbe girişimi için de ayrı bir pasajda konuştu. 15 TEMMUZ’UN TÜRKİYE’YE ZARARI 60 MİLYAR TL Memiş: “15 Temmuz akşamında bazı klavye milliyetçiliği yapanlar meydanlara dahi inmedi. Ülkemiz, Çanakkale zaferinden sonra hala daha tehdit altındadır. Demokrasi nöbetlerinden sonra asıl nöbetlerimiz başlıyor dedik. Bu millete sahip çıkanlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz’un ülkemize zararı 60 milyar TL’dir.” İfadelerini kullanarak memur zamlarının toplamda 2 milyar TL tuttuğunu, 2018 yılının ekonomik sıkıntıların olduğu bir yıl şeklinde öngörüldüğünü, Memur Sen’in çalışanlarına ücret üzerinden algı yapan bir sendika olmadığını vurguladı. Memiş: “Biz yönetim olarak bir tek üyemizin bile hakkını yiyorsak yediğimiz ekmek de makamımız da bize haram olsun.” diyerek toplantıya katılan üyelerine konferans şeklinde konuşmasını sürdürdü. Toplantıda konuşan Sağlık Sen Burdur Şube Başkanı M. Faruk Ozan da “Sendika olarak dün hangi yollardan geldiysek bugün hangi yola gideceğimizi biliyoruz” dedi. Memur Sen İl başkanı Murat Bulut da “Memur Sen üyesinden önce ülkesini düşünen büyük bir ailedir. Son görüşmemizde beklentilerimizi tam olarak alamasak da Memur Sen meyveli ağaç, hafif kuruyan dalları kırılsa da bu dallar yeşerecek büyüyecek ve meyve vermeye devam edecektir.” diye konuştu. Konuşmaların ardından öğle yemeği ikramı oldu ve yemekten sonra da Sağlık Sen Burdur İl Divan Kurulu Toplantısı devam etti.    
“Üyelerimizin hakkını yiyorsak yediğimiz de makamımız da haram olsun”

Sağlık Sen Genel Başkanı ve Memur Sen Konfederasyonu Başkan Vekili Metin Memiş, Burdur’da düzenlenen Sağlık Sen İl Divan Kurulu Toplantısına katılarak önemli mesajlar verdi. Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan Memiş: “Bizler dava sendikasıyız, önceliğimiz ülkemiz ve milletimizdir. Bize yandaş sendika diyorlar; milletimizin ve ülkemizin yanındayız, milletimizin yandaş sendikasıyız.” dedi. Konuşmasına “Hiçbir toplu sözleşmede ne alırsanız alın insanları memnun edemezsiniz. Ama bu sözleşme aşama aşama yapıldı” diyerek devam eden Memiş, 15 Temmuz darbe girişimi için de ayrı bir pasajda konuştu.

15 TEMMUZ’UN TÜRKİYE’YE ZARARI 60 MİLYAR TL

Memiş: “15 Temmuz akşamında bazı klavye milliyetçiliği yapanlar meydanlara dahi inmedi. Ülkemiz, Çanakkale zaferinden sonra hala daha tehdit altındadır. Demokrasi nöbetlerinden sonra asıl nöbetlerimiz başlıyor dedik. Bu millete sahip çıkanlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz’un ülkemize zararı 60 milyar TL’dir.” İfadelerini kullanarak memur zamlarının toplamda 2 milyar TL tuttuğunu, 2018 yılının ekonomik sıkıntıların olduğu bir yıl şeklinde öngörüldüğünü, Memur Sen’in çalışanlarına ücret üzerinden algı yapan bir sendika olmadığını vurguladı.

Memiş: “Biz yönetim olarak bir tek üyemizin bile hakkını yiyorsak yediğimiz ekmek de makamımız da bize haram olsun.” diyerek toplantıya katılan üyelerine konferans şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Toplantıda konuşan Sağlık Sen Burdur Şube Başkanı M. Faruk Ozan da “Sendika olarak dün hangi yollardan geldiysek bugün hangi yola gideceğimizi biliyoruz” dedi.

Memur Sen İl başkanı Murat Bulut da “Memur Sen üyesinden önce ülkesini düşünen büyük bir ailedir. Son görüşmemizde beklentilerimizi tam olarak alamasak da Memur Sen meyveli ağaç, hafif kuruyan dalları kırılsa da bu dallar yeşerecek büyüyecek ve meyve vermeye devam edecektir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğle yemeği ikramı oldu ve yemekten sonra da Sağlık Sen Burdur İl Divan Kurulu Toplantısı devam etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.