(haberimizden sonra) O trafik ışığı kaldırıldı

Yaşam 16.12.2017 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

(haberimizden sonra) O trafik ışığı kaldırıldı

Burdur’un en işlek caddelerinden birinde olan trafik ışığı kaldırıldı... Kamuoyundan gelen tepki üzerine haber yaptığımız ve toplum sağlığını olumsuz etkileyen Adliye Caddesindeki geri sayım sayacı kaldırıldı. Yerden yüksekliği 1,70 metre olan ve özellikle yayaların başını çarpıp yaralanabileceği konumda bulunan trafik ışığı yerinden söküldü. SIRADA TRAFİK LEVHALARI OLSUN Trafik ışığının kaldırılmasının ardından yine Adliye Caddesinde ve de Gazi Caddesi üzerindeki bazı trafik levhalarının da kaldırılması gerekiyor. Bu iki cadde üzerindeki bazı trafik levhaları da yerden 1,70 ila 1,80 metre yüksekliğinde ve kaldırımlarda yürüyen yayaların sağlığını tehdit edecek kadar mesafede bulunuyor. 

Burdur’un en işlek caddelerinden birinde olan trafik ışığı kaldırıldı...

Kamuoyundan gelen tepki üzerine haber yaptığımız ve toplum sağlığını olumsuz etkileyen Adliye Caddesindeki geri sayım sayacı kaldırıldı. Yerden yüksekliği 1,70 metre olan ve özellikle yayaların başını çarpıp yaralanabileceği konumda bulunan trafik ışığı yerinden söküldü.

SIRADA TRAFİK LEVHALARI OLSUN

Trafik ışığının kaldırılmasının ardından yine Adliye Caddesinde ve de Gazi Caddesi üzerindeki bazı trafik levhalarının da kaldırılması gerekiyor. Bu iki cadde üzerindeki bazı trafik levhaları da yerden 1,70 ila 1,80 metre yüksekliğinde ve kaldırımlarda yürüyen yayaların sağlığını tehdit edecek kadar mesafede bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.