GÖLHİSAR’DA UYUŞTURUCU MADDE OPERASYONU

Asayiş 24.02.2016 - 15:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÖLHİSAR’DA UYUŞTURUCU MADDE OPERASYONU

2 ŞÜPHELİ YAKALANDI; SERBEST BIRAKILDI
İl Jandarma Komutanlığı Burdur- Gölhisar’da düzenlediği operasyonla 2 kişiyi uyuşturucu madde bulundurmaktan yakaladı. Burdur Valiliğince yayınlanan, İl Jandarma Komutanlığının çalışmalarını içeren basın bülteninde; Gölhisar ilçe merkezinde A.Ö. ve H.G.’nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve hap bulunduğu bildirildi. Basın bülteninde şunlar ifade edildi: “23 Şubat 2016 tarihinde Gölhisar ilçe merkezinde A.Ö. ve H.G. isimli şahıslara ait ev ve eklentilerinde yapılan araştırmada; 171 gr kubar esrar, 30 gr. Kenevir tohumu, 2 adet uyuşturucu hap ve 1 adet uyuşturucu madde biçiminde kullanılan düzenek ele geçirilmiştir. Gölhisar Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştır.”
2 ŞÜPHELİ YAKALANDI; SERBEST BIRAKILDI

İl Jandarma Komutanlığı Burdur- Gölhisar’da düzenlediği operasyonla 2 kişiyi uyuşturucu madde bulundurmaktan yakaladı.

Burdur Valiliğince yayınlanan, İl Jandarma Komutanlığının çalışmalarını içeren basın bülteninde; Gölhisar ilçe merkezinde A.Ö. ve H.G.’nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve hap bulunduğu bildirildi. Basın bülteninde şunlar ifade edildi: “23 Şubat 2016 tarihinde Gölhisar ilçe merkezinde A.Ö. ve H.G. isimli şahıslara ait ev ve eklentilerinde yapılan araştırmada; 171 gr kubar esrar, 30 gr. Kenevir tohumu, 2 adet uyuşturucu hap ve 1 adet uyuşturucu madde biçiminde kullanılan düzenek ele geçirilmiştir. Gölhisar Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.