Gölhisar'a Ekim Ayında Doğalgaz Verilecek

Gündem 24.07.2018 - 17:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Gölhisar'a Ekim Ayında Doğalgaz Verilecek

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci’yi ziyaret ederek, Burdur ilindeki doğalgaz çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulundular.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci’yi ziyaret ederek, Burdur ilindeki doğalgaz çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulunarak Gölhisar için Ekim ayını müjdeledi. GÖLHİSAR'DA EKİM AYINDA DOĞALGAZ VERİLECEK Milletvekilleri Özçelik ve Uğur, "Burdur Merkez, Bucak ve Gölhisar İlçelerindeki doğalgaz çalışmaları konularında Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci ile değerlendirmelerde bulunduk. Gölhisar ilçemizde çelik hat döşeme çalışmaları sürüyor. Yapılan planlamaya göre Gölhisar'da Doğalgaz istasyonuna Eylül ayında doğal gaz verilmesi ve Ekim ayı sonlarına doğru abonelerin ev ve işyerlerine doğalgaz dağıtımı gerçekleştirilecektir.” dedi.   BURDUR MERKEZ'DE 70 MİLYON METREKÜP DOĞALGAZ “Abonelere bugüne kadar 70 milyon Metreküp gaz satışı yapıldı. Yine Burdur Merkezde servis kutuları bitirilen konutlara Torosgaz tarafından gaz verilmeye devam edilmektedir.” olarak belirtti.    BUCAK'TA HEDEF 13 BİN ABONE “Bucak ilçesinde doğalgaz kullanan 10 bin 298 abone bulunmaktadır ve 2018 yılı başlangıcından bugüne kadar 47 Milyon metreküp gaz satışı gerçekleştirilmiştir. Bucak İlçemizde doğalgaz çalışmaları sürmektedir. Planlamaya göre 27 km olarak hat döşeme çalışmaları gerçekleşmesinin ardından abone sayısı 13 bine çıkacaktır.” dedi   YAŞANAN SIKINTILAR ÇÖZÜLECEK   Doğalgaz konusunda yaşanan tüm sıkıntıların en kısa sürede giderileceği konusunda mutabakata vardık. Evlerine veya işyerlerine doğalgaz verilemeyen vatandaşlarımıza en kısa sürede doğalgaz bağlantıları yapılarak kullanıma açılacaktır” ifadelerini kullandı.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci’yi ziyaret ederek, Burdur ilindeki doğalgaz çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci’yi ziyaret ederek, Burdur ilindeki doğalgaz çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulunarak Gölhisar için Ekim ayını müjdeledi.


GÖLHİSAR'DA EKİM AYINDA DOĞALGAZ VERİLECEK
Milletvekilleri Özçelik ve Uğur, "Burdur Merkez, Bucak ve Gölhisar İlçelerindeki doğalgaz çalışmaları konularında Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci ile değerlendirmelerde bulunduk. Gölhisar ilçemizde çelik hat döşeme çalışmaları sürüyor. Yapılan planlamaya göre Gölhisar'da Doğalgaz istasyonuna Eylül ayında doğal gaz verilmesi ve Ekim ayı sonlarına doğru abonelerin ev ve işyerlerine doğalgaz dağıtımı gerçekleştirilecektir.” dedi.
 

BURDUR MERKEZ'DE 70 MİLYON METREKÜP DOĞALGAZ

“Abonelere bugüne kadar 70 milyon Metreküp gaz satışı yapıldı. Yine Burdur Merkezde servis kutuları bitirilen konutlara Torosgaz tarafından gaz verilmeye devam edilmektedir.” olarak belirtti. 
 

BUCAK'TA HEDEF 13 BİN ABONE

“Bucak ilçesinde doğalgaz kullanan 10 bin 298 abone bulunmaktadır ve 2018 yılı başlangıcından bugüne kadar 47 Milyon metreküp gaz satışı gerçekleştirilmiştir. Bucak İlçemizde doğalgaz çalışmaları sürmektedir. Planlamaya göre 27 km olarak hat döşeme çalışmaları gerçekleşmesinin ardından abone sayısı 13 bine çıkacaktır.” dedi
 

YAŞANAN SIKINTILAR ÇÖZÜLECEK
 

Doğalgaz konusunda yaşanan tüm sıkıntıların en kısa sürede giderileceği konusunda mutabakata vardık. Evlerine veya işyerlerine doğalgaz verilemeyen vatandaşlarımıza en kısa sürede doğalgaz bağlantıları yapılarak kullanıma açılacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.