Feci Ölüm: Traktörün altında kaldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2018 - 23:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Feci Ölüm: Traktörün altında kaldı

Tarla sürerken traktörden düşerek öldü
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde tarla sürerken traktörden düşen şahıs, aracın altında kalarak feci şekilde can verdi. Edinilen bilgiye göre, kazaYalvaç ilçesine bağlı Körküler köyü Ayvalı Deresi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, engebeli olan tarlasını süren Sadık Oruç (44), kullandığı traktör hareket halindeyken aşağı düştü. Tarlada yalnız olduğu öğrenilen Oruç, traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi. Traktör ise bir ağaca çarparak durdu. Bir süre sonra bölgeden geçen bir vatandaşın bildirmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Oruç’un öldüğü belirlenirken, talihsiz adamın cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Tarla sürerken traktörden düşerek öldü

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde tarla sürerken traktörden düşen şahıs, aracın altında kalarak feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre, kazaYalvaç ilçesine bağlı Körküler köyü Ayvalı Deresi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, engebeli olan tarlasını süren Sadık Oruç (44), kullandığı traktör hareket halindeyken aşağı düştü. Tarlada yalnız olduğu öğrenilen Oruç, traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi. Traktör ise bir ağaca çarparak durdu. Bir süre sonra bölgeden geçen bir vatandaşın bildirmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Oruç’un öldüğü belirlenirken, talihsiz adamın cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.