DERGİ AYRINTI STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

Gündem 28.03.2018 - 16:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DERGİ AYRINTI STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

Bu yıl Antalya’da sekizincisi düzenlenen Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında dergimiz standı ziyaretçi akınına uğradı.
ANFAŞ (Antalya- Aksu- City Expo) Fuar alanında bu yıl sekizincisi düzenlenen “Şehircilik ve Teknolojileri; Yerel Yönetimler Semineri” Fuarında stant açan Dergi Ayrıntı başta fuar düzenleyicileri olmak üzere belediye başkanları ve de vatandaşların ziyaretçi akınına uğradı. Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Pyramids Fuarcılık’ın işbirliği ile düzenlenen fuarda Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi olarak yer alan Dergi Ayrıntı’ya Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Akdeniz Belediyeler Birliğine bağlı Belediyelerin Başkan ve çalışanları, Türkiye Belediyeler Birliği Temsilcileri, Akdeniz Belediyeler Birliği Temsilcileri ve fuar misafirleri ziyaret etti. Ziyaretlerde Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş ile görüşen başkanlar ve vatandaşlar dergimiz hakkındaki beğeni ve görüşlerini dile getirirdiler. Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş da her bir ziyaretçi ile yakından ilgilenerek, Akademik ve Ekonomi- Kültür Dergisi olan Dergi Ayrıntı’nın özellik, misyon ve vizyonlarını anlattı.
Bu yıl Antalya’da sekizincisi düzenlenen Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında dergimiz standı ziyaretçi akınına uğradı.

ANFAŞ (Antalya- Aksu- City Expo) Fuar alanında bu yıl sekizincisi düzenlenen “Şehircilik ve Teknolojileri; Yerel Yönetimler Semineri” Fuarında stant açan Dergi Ayrıntı başta fuar düzenleyicileri olmak üzere belediye başkanları ve de vatandaşların ziyaretçi akınına uğradı.

Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Pyramids Fuarcılık’ın işbirliği ile düzenlenen fuarda Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi olarak yer alan Dergi Ayrıntı’ya Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Akdeniz Belediyeler Birliğine bağlı Belediyelerin Başkan ve çalışanları, Türkiye Belediyeler Birliği Temsilcileri, Akdeniz Belediyeler Birliği Temsilcileri ve fuar misafirleri ziyaret etti.

Ziyaretlerde Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş ile görüşen başkanlar ve vatandaşlar dergimiz hakkındaki beğeni ve görüşlerini dile getirirdiler. Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş da her bir ziyaretçi ile yakından ilgilenerek, Akademik ve Ekonomi- Kültür Dergisi olan Dergi Ayrıntı’nın özellik, misyon ve vizyonlarını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.