CHP YENİ YAŞINI KUTLADI

Gündem 09.09.2017 - 14:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP YENİ YAŞINI KUTLADI

CHP BURDUR ÖRGÜTÜ CHP'NİN 94. YAŞINI KUTLADI.
9 Eylül 1923’de kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, Burdur’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk töreni ile yeni yaşını kutladı. Törene CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in yanı sıra CHP örgütü katıldı. Törende CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve Gençlik Kolları üyeleri Atatürk anıtına çelenk koydu. İl Başkanı Ayten, çelenkten sonra günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Program Şehitlik ziyareti ve CHP İl Binasındaki  bir dizi aktiviteler ile devam etti. Cumhuriyet Halk Partili bir üyenin cenazesinin olmasından dolayı bazı üyeler ise cenazeden sonra törene katıldılar. 
CHP BURDUR ÖRGÜTÜ CHP'NİN 94. YAŞINI KUTLADI.

9 Eylül 1923’de kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, Burdur’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk töreni ile yeni yaşını kutladı. Törene CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in yanı sıra CHP örgütü katıldı. Törende CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve Gençlik Kolları üyeleri Atatürk anıtına çelenk koydu. İl Başkanı Ayten, çelenkten sonra günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Program Şehitlik ziyareti ve CHP İl Binasındaki  bir dizi aktiviteler ile devam etti.

Cumhuriyet Halk Partili bir üyenin cenazesinin olmasından dolayı bazı üyeler ise cenazeden sonra törene katıldılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.