ÇEVRE BİLİNCİ OYUNLA GELİŞTİRİLECEK

Gündem 29.11.2015 - 12:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÇEVRE BİLİNCİ OYUNLA GELİŞTİRİLECEK

ÇEVRE BİLİNCİ OYUNLA GELİŞTİRİLECEK
Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Koordinatörlüğü’nde yapılan proje kapsamında, Burdur Gölü’nü konu edinen ‘Doğa Koruma’ ve ‘Gönüllülük’ temalı bir oyun tasarlanacak. Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nün Koordinatörlüğü’nde yürütülen Avrupa Birliği’nin desteklediği Burdur, Isparta ve Antalya illerinde yürütülen ‘Gençlerin Çevre Bilincinin Yükseltilmesi Projesi’nin arazi çalışmaları başladı.  Çevre Projesi kapsamında, Burdur ili pilot Okulu olan Burdur USO Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan çalışma grubu ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü uzmanlarının katılımıyla Burdur Gölü ile çevresindeki Şeker Plajı, Kuş Gözlem Evi, Özköprü ve Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi’nde alan çalışması gerçekleştirildi. OYUN TASARISI Proje kapsamında çalışma grubunda yer alan Burdur USO Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından akıllı cep telefonları ve tabletlerde oynanabilecek Burdur Gölü’nü konu edinen ‘Doğa Koruma’ ve ‘Gönüllülük’ temalı bir oyun tasarlanacak.
ÇEVRE BİLİNCİ OYUNLA GELİŞTİRİLECEK

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Koordinatörlüğü’nde yapılan proje kapsamında, Burdur Gölü’nü konu edinen ‘Doğa Koruma’ ve ‘Gönüllülük’ temalı bir oyun tasarlanacak.
Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nün Koordinatörlüğü’nde yürütülen Avrupa Birliği’nin desteklediği Burdur, Isparta ve Antalya illerinde yürütülen ‘Gençlerin Çevre Bilincinin Yükseltilmesi Projesi’nin arazi çalışmaları başladı. 
Çevre Projesi kapsamında, Burdur ili pilot Okulu olan Burdur USO Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan çalışma grubu ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü uzmanlarının katılımıyla Burdur Gölü ile çevresindeki Şeker Plajı, Kuş Gözlem Evi, Özköprü ve Lisinia Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi’nde alan çalışması gerçekleştirildi.
OYUN TASARISI
Proje kapsamında çalışma grubunda yer alan Burdur USO Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından akıllı cep telefonları ve tabletlerde oynanabilecek Burdur Gölü’nü konu edinen ‘Doğa Koruma’ ve ‘Gönüllülük’ temalı bir oyun tasarlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.