ÇALINAN ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2018 - 10:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇALINAN ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Antalya’da 5 gün önce park halindeyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalınan araç terk edilmiş halde bulundu
Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi Antalya Caddesi üzerinde park halinde olan Seher A.’ya ait 07 LBM 32 plakalı araç 15 Haziran Cuma gecesi kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniyesi saniye kaydedildi. Bir vatandaşın çalıntı araç haberlerini izledikten sonra aracın 3-4 gündür Sorgun Mahallesi’nde otogarın arkasında park halinde olduğunu söylemesi güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri araçta ve çevresinde gerekli incelemelerini yaptıktan sonra aracı sahibine teslim etti.
Antalya’da 5 gün önce park halindeyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalınan araç terk edilmiş halde bulundu

Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Bahçelievler Mahallesi Antalya Caddesi üzerinde park halinde olan Seher A.’ya ait 07 LBM 32 plakalı araç 15 Haziran Cuma gecesi kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniyesi saniye kaydedildi.

Bir vatandaşın çalıntı araç haberlerini izledikten sonra aracın 3-4 gündür Sorgun Mahallesi’nde otogarın arkasında park halinde olduğunu söylemesi güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri araçta ve çevresinde gerekli incelemelerini yaptıktan sonra aracı sahibine teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.