BUTSO’DAN ÖĞRENCİLERE MONT YARDIMI

Gündem 16.10.2018 - 15:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO’DAN ÖĞRENCİLERE MONT YARDIMI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), kentin ilçe ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 700 öğrenciye mont yardımında bulundu.
  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eğitime katkı amaçlı faaliyetlerini sürdürürken, okul çocuklarına yönelik giyim yardımlarına bu eğitim öğretim yılında da devam etti. Sosyal sorumluluk kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 700 adet mont dağıtıldı. Önceki yıllarda il merkezinde yapılan sosyal yardımlar bu yıl Burdur'un ilçeleri temel alınarak yapıldı. İhtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine yardımların ulaştırılması için montlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.   Her eğitim öğretim yılında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime destek olmaya çalıştıklarını dile getiren BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Oda olarak bu yardımları geleneksel hale getirdik. Yardımların eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösteriyor ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davranıyoruz. Bu özveriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin kanalıyla 700 öğrencimize kışlık mont yardımında bulunduk. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. İş dünyası olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, velilerimiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı geçmesini diliyor; tüm eğitim camiamızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum " diye konuştu.     (Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Basın Danışmanlığı)
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), kentin ilçe ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 700 öğrenciye mont yardımında bulundu.

 

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eğitime katkı amaçlı faaliyetlerini sürdürürken, okul çocuklarına yönelik giyim yardımlarına bu eğitim öğretim yılında da devam etti. Sosyal sorumluluk kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 700 adet mont dağıtıldı. Önceki yıllarda il merkezinde yapılan sosyal yardımlar bu yıl Burdur'un ilçeleri temel alınarak yapıldı. İhtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine yardımların ulaştırılması için montlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.

 

Her eğitim öğretim yılında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime destek olmaya çalıştıklarını dile getiren BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Oda olarak bu yardımları geleneksel hale getirdik. Yardımların eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösteriyor ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davranıyoruz. Bu özveriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin kanalıyla 700 öğrencimize kışlık mont yardımında bulunduk. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. İş dünyası olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, velilerimiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı geçmesini diliyor; tüm eğitim camiamızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum " diye konuştu.

 

 

(Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Basın Danışmanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.