BURDUR TİCARET BORSASINDA SEÇİM HEYECANI

Gündem 15.04.2018 - 14:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR TİCARET BORSASINDA SEÇİM HEYECANI

Burdur Ticaret Borsasında Olağan Genel Kurullu Seçim heyecanı başladı.
Ticaret Borsası konferans salonunda İl Seçim Kurulu üyelerinin denetimde ve demokratik bir ortamda yapılan seçimde üç aday yarışıyor. Adaylardan Baki Varol, Yılmaz Başar ve Ömer Faruk Gündüzalp Ticaret Borsasının başkanı ve Burdur ekonomisinin rehberi olmak için üyelerinden oy topluyor. Seçimler esnasında açıklama yapan Başkan Adaylarından Baki Varol: “Bugün burada Burdur Ticaret Borsası Seçimleri var ve 3 aday olarak yarışıyoruz. Üçümüze de hayırlı olsun. Biz arkadaşız, seçimin başarılı geçmesini temenni ediyorum. Bugün saat 17.00’dan sonra Burdur’un kazanacağı bir seçim olacaktır.” dedi. Yılmaz Başar: “Borsamız için çoklu bir demokratik sınav. 3 aday var. Saat beşten sonra bizlerden biri yerine Burdur olacaktır. Şahıs değil kurumun ön planda olduğu bir seçim yaşıyoruz” diye konuştu. Diğer aday Ömer Faruk Gündüzlap de “Burdur Ticaret Borsasında demokrasi şöleni yaşanıyor. 16 Nisan’da da devam edecek ve sonuçta Burdur’umuz kazanacaktır” dedi. SEÇİM PUSULALARI Burdur Ticaret Borsası seçimlerinde üç farklı renkli seçim pusulası oldu. Sarı renkli pusulada Baki Varol ve listesi, Beyaz renkli pusulada Yılmaz Başar ve listesi, mavi renkli pusulada da Ömer Faruk Gündüzalp ve listesi yer aldı. Seçimler esnasında MHP İl İlçe Teşkilatı gibi siyasi kişiler ve çeşitli misafirler ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini söyledi.
Burdur Ticaret Borsasında Olağan Genel Kurullu Seçim heyecanı başladı.

Ticaret Borsası konferans salonunda İl Seçim Kurulu üyelerinin denetimde ve demokratik bir ortamda yapılan seçimde üç aday yarışıyor. Adaylardan Baki Varol, Yılmaz Başar ve Ömer Faruk Gündüzalp Ticaret Borsasının başkanı ve Burdur ekonomisinin rehberi olmak için üyelerinden oy topluyor.

Seçimler esnasında açıklama yapan Başkan Adaylarından Baki Varol: “Bugün burada Burdur Ticaret Borsası Seçimleri var ve 3 aday olarak yarışıyoruz. Üçümüze de hayırlı olsun. Biz arkadaşız, seçimin başarılı geçmesini temenni ediyorum. Bugün saat 17.00’dan sonra Burdur’un kazanacağı bir seçim olacaktır.” dedi.

Yılmaz Başar: “Borsamız için çoklu bir demokratik sınav. 3 aday var. Saat beşten sonra bizlerden biri yerine Burdur olacaktır. Şahıs değil kurumun ön planda olduğu bir seçim yaşıyoruz” diye konuştu.

Diğer aday Ömer Faruk Gündüzlap de “Burdur Ticaret Borsasında demokrasi şöleni yaşanıyor. 16 Nisan’da da devam edecek ve sonuçta Burdur’umuz kazanacaktır” dedi.

SEÇİM PUSULALARI

Burdur Ticaret Borsası seçimlerinde üç farklı renkli seçim pusulası oldu. Sarı renkli pusulada Baki Varol ve listesi, Beyaz renkli pusulada Yılmaz Başar ve listesi, mavi renkli pusulada da Ömer Faruk Gündüzalp ve listesi yer aldı. Seçimler esnasında MHP İl İlçe Teşkilatı gibi siyasi kişiler ve çeşitli misafirler ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.