BURDUR’DA FUHUŞ OPERASYONU

Asayiş 19.01.2018 - 10:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA FUHUŞ OPERASYONU

Burdur kent merkezindeki bir otelde fuhuş operasyonu düzenlendi; 4 kişi gözaltına alındı. Burdur’daki fuhuş operasyonuyla ilgili basın açıklaması yapıldı. Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’nın imzasıyla yayınlanan basın açıklaması şöyle:  “İlimizde bir süredir Emniyet Müdürlüğü vasıtasıyla yürütülen araştırma ve teknik takipler sonucunda, Burdur Merkez Aydınlık Evler Mahallesi Çevre Yolu üzerinde faaliyet gösteren bir otelde "Fuhuşa aracılık, yer ve imkan sağlama" suçlarının işlendiğinin anlaşılması üzerine, 18/01/2018 tarihinde gece saatlerinde yapılan operasyonla aralarında otel işletmecilerinin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alınmış olup, olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.”

Burdur kent merkezindeki bir otelde fuhuş operasyonu düzenlendi; 4 kişi gözaltına alındı.

Burdur’daki fuhuş operasyonuyla ilgili basın açıklaması yapıldı. Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’nın imzasıyla yayınlanan basın açıklaması şöyle:

 “İlimizde bir süredir Emniyet Müdürlüğü vasıtasıyla yürütülen araştırma ve teknik takipler sonucunda, Burdur Merkez Aydınlık Evler Mahallesi Çevre Yolu üzerinde faaliyet gösteren bir otelde "Fuhuşa aracılık, yer ve imkan sağlama" suçlarının işlendiğinin anlaşılması üzerine, 18/01/2018 tarihinde gece saatlerinde yapılan operasyonla aralarında otel işletmecilerinin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alınmış olup, olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.