BURDUR'DA 59 YAŞINDAKİ KADIN ARANIYOR

Asayiş 24.07.2018 - 15:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA 59 YAŞINDAKİ KADIN ARANIYOR

Burdur’da gece saatlerinde yaşadığı evden habersizce çıkan psikolojik rahatsızlığı bulunan kadından haber alınamadı.
Burdur'da dünden beri  haber alınamayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen 59 yaşındaki kadın için arama çalışması başlatıldı. Alınan bilgiye göre, Burdur merkeze bağlı Gökçebağ köyünde ikamet eden Ayşe Ot isimli 59 yaşındaki kadın  gece saat 01.30'da oğlu ile yaşadığı  evden habersizce dışarıya çıktığı ve bir daha haber alınamadığı belirtildi. Ayşe Ot'un bir ay önce intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye jandarmanın yanı sıra AFAD ekipleri de sevk edildi. Ot'un bulunması için başlatılan arama çalışması sürdürülüyor.
Burdur’da gece saatlerinde yaşadığı evden habersizce çıkan psikolojik rahatsızlığı bulunan kadından haber alınamadı.

Burdur'da dünden beri  haber alınamayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen 59 yaşındaki kadın için arama çalışması başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Burdur merkeze bağlı Gökçebağ köyünde ikamet eden Ayşe Ot isimli 59 yaşındaki kadın  gece saat 01.30'da oğlu ile yaşadığı  evden habersizce dışarıya çıktığı ve bir daha haber alınamadığı belirtildi. Ayşe Ot'un bir ay önce intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

İhbar üzerine bölgeye jandarmanın yanı sıra AFAD ekipleri de sevk edildi. Ot'un bulunması için başlatılan arama çalışması sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.