Burdur Belediyesi’ne Süreklilik Ödülü

07.10.2019 - 11:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Belediyesi’ne Süreklilik Ödülü

Tarihi Kentler Birliği, 'Süreklilik Ödülleri'ni değerlendirdi
Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen 2018 yılı “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonuçları açıklandı.   Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamaları kapsamında Burdur Belediyesi’ne ‘Süreklilik Ödülü’ verildi.   Tarihi Kentler Birliği Jürileri, 36 belediyeden 36 uygulamayı ve 24'ü proje dalında olmak üzere 60 projeyi değerlendirdi. Değerlendirmeler neticesinde takdim edilen ödüller, koruma alanında bütüncül bir programı ve kapsamlı senaryoları istikrarlı bir biçimde uygulamaya devam eden belediyelere verildi.   Bu yıl ayrıca; geçtiğimiz yıl kapsamlı kentsel koruma programı sunarak, programın uygulama aşamasında gözle görülür yol kat eden belediyeler, ‘Süreklilik Ödülleri’ kapsamında değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Burdur Belediyesi, eski Belediye Caddesi ve Yeşilyurt-Deveci Sokakları ‘Sağlıklaştırma Projesi’ kapsamında ödüle layık görüldü. Kent merkezinde ticari akslar ve odak noktaları yaratmayı amaçlayan koruma programının uygulamalara dönüşmesi ve yeni projelerle sürekliliğinin sağlanması sayesinde Burdur Belediyesi, ‘Tarihi Kentler Birliği 201 Yılı Süreklilik Ödülü’ aldı.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Yaptığımız çalışmalar ve düzenleme projelerimizin başarılı bulunması bizleri oldukça gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bize bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum. Kentimizi yenileyip güzelleştirmek için yapacağımız çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” Dedi.
Tarihi Kentler Birliği, 'Süreklilik Ödülleri'ni değerlendirdi

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen 2018 yılı “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonuçları açıklandı.

 

Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamaları kapsamında Burdur Belediyesi’ne ‘Süreklilik Ödülü’ verildi.

 

Tarihi Kentler Birliği Jürileri, 36 belediyeden 36 uygulamayı ve 24'ü proje dalında olmak üzere 60 projeyi değerlendirdi. Değerlendirmeler neticesinde takdim edilen ödüller, koruma alanında bütüncül bir programı ve kapsamlı senaryoları istikrarlı bir biçimde uygulamaya devam eden belediyelere verildi.

 

Bu yıl ayrıca; geçtiğimiz yıl kapsamlı kentsel koruma programı sunarak, programın uygulama aşamasında gözle görülür yol kat eden belediyeler, ‘Süreklilik Ödülleri’ kapsamında değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Burdur Belediyesi, eski Belediye Caddesi ve Yeşilyurt-Deveci Sokakları ‘Sağlıklaştırma Projesi’ kapsamında ödüle layık görüldü. Kent merkezinde ticari akslar ve odak noktaları yaratmayı amaçlayan koruma programının uygulamalara dönüşmesi ve yeni projelerle sürekliliğinin sağlanması sayesinde Burdur Belediyesi, ‘Tarihi Kentler Birliği 201 Yılı Süreklilik Ödülü’ aldı.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konuya ilişkin yaptığı açıklamada;

"Yaptığımız çalışmalar ve düzenleme projelerimizin başarılı bulunması bizleri oldukça gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bize bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum. Kentimizi yenileyip güzelleştirmek için yapacağımız çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.