Burdur AK Gençlik’ten Kandil Simidi

Yaşam 22.03.2018 - 17:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur AK Gençlik’ten Kandil Simidi

AK Parti Burdur Gençlik Kolları Regaip Kandili vesilesi ile kandil simidi dağıttı.
Burdur AK Parti Gençlik Kolları Regaip Kandili münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında kandil simidi dağıttı. Burdur AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve diğer AK Gençlik, vatandaşlara ve öğrencilere kandil simidi dağıtarak, kandillerini kutladı. AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı yaptığı açıklamasında öncelikle tüm vatandaşların ve de tüm gençlerin Regaip Kandilini kutlayıp, kandilin tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyledi. Yağcı; Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonunda muharebeye katılan tüm Mehmetçiklere de dua ettiklerini belirterek, şehitlere Allah’tan rahmet diledi. İL YÖNETİMİNDEN DESTEK Cumhuriyet Meydanında kandil simidi dağıtan AK Parti Burdur Gençlik Kollarına İl Yönetiminden de katılım sağlandı. İl Başkanı Volkan Mengi, Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin, Merkez İlçe Başkanı Murat ve İl, Merkez İlçe, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kandil simidi dağıtımına devam edildi.
AK Parti Burdur Gençlik Kolları Regaip Kandili vesilesi ile kandil simidi dağıttı.

Burdur AK Parti Gençlik Kolları Regaip Kandili münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında kandil simidi dağıttı. Burdur AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ve diğer AK Gençlik, vatandaşlara ve öğrencilere kandil simidi dağıtarak, kandillerini kutladı.

AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı yaptığı açıklamasında öncelikle tüm vatandaşların ve de tüm gençlerin Regaip Kandilini kutlayıp, kandilin tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyledi. Yağcı; Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonunda muharebeye katılan tüm Mehmetçiklere de dua ettiklerini belirterek, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

İL YÖNETİMİNDEN DESTEK

Cumhuriyet Meydanında kandil simidi dağıtan AK Parti Burdur Gençlik Kollarına İl Yönetiminden de katılım sağlandı. İl Başkanı Volkan Mengi, Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin, Merkez İlçe Başkanı Murat ve İl, Merkez İlçe, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kandil simidi dağıtımına devam edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.