Bucak’ta 500 Kişilik KYK Yurdunun Yapımına Başlandı

Eğitim 10.09.2016 - 12:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Bucak’ta 500 Kişilik KYK Yurdunun Yapımına Başlandı

Burdur- Bucak Kredi Yurtlar Kurumu Yurt inşaatını Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti Bucak İlçe Başkan Vekili Kadir Yaman, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yıldız, İl Genel Meclis Üyeleri Osman Karakaya, İbrahim Avcıl, Bucak Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yerinde inceledi. Bucak’ta 6 binin üzerinde üniversite öğrencisi bulunduğunu kaydeden Bucak Belediye Başkanı Mutlu; “Yurt inşaatının tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerimizin barınma problemleri de tamamen ortadan kaldırılmış olacak. Eğitimde hızla marka kent olma yolunda ilerleyen Bucak’ımıza da yeni KYK yurdunun yapılmasıyla birlikte bizlere emanet edilen evlatlarımız daha kaliteli şartlarda barınma, kültürel ve sosyal imkanlara kavuşmuş olacak.” diye konuştu. Yurt yapımı için bizzat ilgilendiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise burada yaptığı açıklamada: “Yapımı hızla devam eden KYK yurdunda incelemelerde bulunduk. Hükümetimiz yükseköğretimde yurt ihtiyaçlarını karşılamak için büyük adımlar atıyor. Bucak ilçemizde yapılması için birçok kez görüşmelerde bulunduğumuz ikinci 500 kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunun yapımına başlanıldı. İlimiz ve İlçelerimize yapılacak yatırımlarda her zaman destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürümüz Sinan Aksu'ya teşekkür ediyorum. Bucak İlçemize hayırlı olsun." dedi. Ak Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki: "Bucak İlçemizden başlayan KYK inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat tamamlandığında 500 kişilik bir yurdumuzu daha ilçemize kazandırmış olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi

Burdur- Bucak Kredi Yurtlar Kurumu Yurt inşaatını Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti Burdur İl Başkanı Dr. Süleyman Faki, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti Bucak İlçe Başkan Vekili Kadir Yaman, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yıldız, İl Genel Meclis Üyeleri Osman Karakaya, İbrahim Avcıl, Bucak Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yerinde inceledi.

Bucak’ta 6 binin üzerinde üniversite öğrencisi bulunduğunu kaydeden Bucak Belediye Başkanı Mutlu; “Yurt inşaatının tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerimizin barınma problemleri de tamamen ortadan kaldırılmış olacak. Eğitimde hızla marka kent olma yolunda ilerleyen Bucak’ımıza da yeni KYK yurdunun yapılmasıyla birlikte bizlere emanet edilen evlatlarımız daha kaliteli şartlarda barınma, kültürel ve sosyal imkanlara kavuşmuş olacak.” diye konuştu.

Yurt yapımı için bizzat ilgilendiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise burada yaptığı açıklamada: “Yapımı hızla devam eden KYK yurdunda incelemelerde bulunduk. Hükümetimiz yükseköğretimde yurt ihtiyaçlarını karşılamak için büyük adımlar atıyor. Bucak ilçemizde yapılması için birçok kez görüşmelerde bulunduğumuz ikinci 500 kişilik Yüksek Öğrenim Yurdu Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunun yapımına başlanıldı. İlimiz ve İlçelerimize yapılacak yatırımlarda her zaman destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürümüz Sinan Aksu'ya teşekkür ediyorum. Bucak İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Ak Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki: "Bucak İlçemizden başlayan KYK inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat tamamlandığında 500 kişilik bir yurdumuzu daha ilçemize kazandırmış olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.