BU KAZAYI BURNU BİLE KANAMADAN ATLATTI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2016 - 16:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BU KAZAYI BURNU BİLE KANAMADAN ATLATTI

DEVRİLEN OTOMOBİLDEN HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKTI
Antalya'nın Manavgat ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Edinilen bilgiye göre, Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Seher Nazlı Çelik'in kullandığı 07 LEB 61 plakalı otomobil, çevreyolu köprüsünü 200 metre geçtikten sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüje devrildi. Orta refüje sürüklenen ve yol kenarındaki bordür üzerinde askıda kalan otomobil sürücüsü Seher Nazlı Çelik, otomobilden çıktıktan sonra olay yerine gelen ambulans ile tedbir amaçlı olarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Çelik, taburcu edildi.
DEVRİLEN OTOMOBİLDEN HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKTI

Antalya'nın Manavgat ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Seher Nazlı Çelik'in kullandığı 07 LEB 61 plakalı otomobil, çevreyolu köprüsünü 200 metre geçtikten sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüje devrildi. Orta refüje sürüklenen ve yol kenarındaki bordür üzerinde askıda kalan otomobil sürücüsü Seher Nazlı Çelik, otomobilden çıktıktan sonra olay yerine gelen ambulans ile tedbir amaçlı olarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Çelik, taburcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.