“BİR HOBİN OLSUN O DA DOĞA OLSUN”

Kültür 19.04.2016 - 14:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“BİR HOBİN OLSUN O DA DOĞA OLSUN”

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencilerini ve akademisyenlerini bir etkinliğe davet etti.
AKÜ; Orman ve Su İşleri Bakanlığı Ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüyle ortaklaşa “Bir hobin olsun o da doğa olsun” etkinliği düzenleyecek. 5- 8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik için üniversitenin internet sitesinden Katılımcı Formu (Biyoizlem Teknik Gezisi Formu) doldurulması gerekiyor. Konuyla ilgili yapılan davette; gezinin amacının üniversitenin öğrencilerine ve akademik personeline Afyonkarahisar ilinin biyolojik zenginliğinin izlettirilmesi olduğu ve tüm AKÜ öğrencilerinin ve akademik personelinin davet edildiği belirtiliyor. 
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencilerini ve akademisyenlerini bir etkinliğe davet etti.

AKÜ; Orman ve Su İşleri Bakanlığı Ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüyle ortaklaşa “Bir hobin olsun o da doğa olsun” etkinliği düzenleyecek. 5- 8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik için üniversitenin internet sitesinden Katılımcı Formu (Biyoizlem Teknik Gezisi Formu) doldurulması gerekiyor.

Konuyla ilgili yapılan davette; gezinin amacının üniversitenin öğrencilerine ve akademik personeline Afyonkarahisar ilinin biyolojik zenginliğinin izlettirilmesi olduğu ve tüm AKÜ öğrencilerinin ve akademik personelinin davet edildiği belirtiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.