BELEDİYEDEN ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Gündem 03.11.2017 - 15:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BELEDİYEDEN ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

BURDUR BELEDİYESİNDEN ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Burdur Belediyesi tarafından okullar arasında düzenlenen atık pil toplama kampanyasında en çok atık pil toplayan okullara ödülleri verildi. Burdur Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından okullar arası atık pil toplama kampanyası düzenlendi. Kampanyada Burdur merkez okullarında 528 kilogram atık pil toplandı. Okullar arasında 321 kilogram atık pil toplayan Hüsnü Bayer Ortaokulu birinci oldu. Başkanlık makamında düzenlenen ödül töreninde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Hüsnü Bayer Ortaokulu’na satranç seti hediye etti. Atık pil toplama konusunda farkındalık oluşturduklarını ifade eden Başkan Ercengiz: “İl merkezinde 528 kilogram atık pil topladık. Farkındalığı arttırıyoruz, öğrencilerimiz de bize destek oluyor. Okul yöneticilerine, öğretmenlerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Çevre düşmanı olan ne kadar ağır metal varsa biz bunları bertaraf edilmek üzere toplanılmasını sağlıyoruz. Bu dünya bize miras değil emanet olduğu bilincini oluşturmamız gerekiyor.” dedi.
BURDUR BELEDİYESİNDEN ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Burdur Belediyesi tarafından okullar arasında düzenlenen atık pil toplama kampanyasında en çok atık pil toplayan okullara ödülleri verildi.

Burdur Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından okullar arası atık pil toplama kampanyası düzenlendi. Kampanyada Burdur merkez okullarında 528 kilogram atık pil toplandı. Okullar arasında 321 kilogram atık pil toplayan Hüsnü Bayer Ortaokulu birinci oldu.

Başkanlık makamında düzenlenen ödül töreninde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Hüsnü Bayer Ortaokulu’na satranç seti hediye etti.

Atık pil toplama konusunda farkındalık oluşturduklarını ifade eden Başkan Ercengiz: “İl merkezinde 528 kilogram atık pil topladık. Farkındalığı arttırıyoruz, öğrencilerimiz de bize destek oluyor. Okul yöneticilerine, öğretmenlerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Çevre düşmanı olan ne kadar ağır metal varsa biz bunları bertaraf edilmek üzere toplanılmasını sağlıyoruz. Bu dünya bize miras değil emanet olduğu bilincini oluşturmamız gerekiyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.