BAŞKAN ERCENGİZ GÜRALLAR AŞ.YÖNETİMİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Siyaset 04.07.2019 - 14:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ GÜRALLAR AŞ.YÖNETİMİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Gürallar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'i makamında ziyaret etti.
Gürallar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'i makamında ziyaret etti.   Burdur'a yatırım yapmaları için yapılan uzun görüşmeler sonrası, Gürallar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'i makamında ziyaret etti. Burdur 2.Organize Sanayi Bölgesinden 112 Bin metrekare fabrika arsasının tahsis edilmesinin ardından, bir takım temaslarda bulunmak için Burdur'a gelen Gürallar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral , yönetim kurulu üyesi Erol Güral ve Gürallar A.Ş heyeti  Burdur'da ilk olarak Belediye Başkanı ALi Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret etti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in ve Burdur Belediyesinin uzun süredir yakından takip ettiği, 2.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımlarla ilgili Burdur'da bazı temaslarda bulunacak olan Rıza Güral ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapılacak olan yatırımlar hakkında konuşup istişarede bulundular.   Ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Ercengiz "Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, yönetim kurulu üyesi Erol Güral ve beraberindeki heyetle birlikte uzun süredir birlikte takip ettiğimiz ve 2.OSB ‘de yapacakları yatırımı değerlendirmek üzere yaptıkları ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  
Gürallar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'i makamında ziyaret etti.

Gürallar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'i makamında ziyaret etti.

 

Burdur'a yatırım yapmaları için yapılan uzun görüşmeler sonrası, Gürallar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'i makamında ziyaret etti. Burdur 2.Organize Sanayi Bölgesinden 112 Bin metrekare fabrika arsasının tahsis edilmesinin ardından, bir takım temaslarda bulunmak için Burdur'a gelen Gürallar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral , yönetim kurulu üyesi Erol Güral ve Gürallar A.Ş heyeti  Burdur'da ilk olarak Belediye Başkanı ALi Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret etti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in ve Burdur Belediyesinin uzun süredir yakından takip ettiği, 2.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımlarla ilgili Burdur'da bazı temaslarda bulunacak olan Rıza Güral ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapılacak olan yatırımlar hakkında konuşup istişarede bulundular.

 

Ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Ercengiz "Gürallar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, yönetim kurulu üyesi Erol Güral ve beraberindeki heyetle birlikte uzun süredir birlikte takip ettiğimiz ve 2.OSB ‘de yapacakları yatırımı değerlendirmek üzere yaptıkları ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.