Başkan Alagöz’den sağlık yatırımı müjdesi

Gündem 17.07.2018 - 09:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Alagöz’den sağlık yatırımı müjdesi

Başkan Alagöz Tefenni’ye hasta nakil ambulansı kazandırıldığını bildirdi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sağlık alanında ilçe vatandaşlarına kolaylık sağlamak ve yardımcı olmak amacıyla Belediyeye tam donanımlı Hasta Nakil Ambulansı kazandırdı.   (Tefenni Belediye Başkanı Alagöz Hasta Nakil Ambulansı müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.)     Alagöz: ”İnsan odaklı konularda birçok tesisin yapılmasına ve hizmete sunulmasına öncülük eden Belediyemiz, ilçe genelinde kullanılmak üzere hasta nakil ambulansı ile yatağa bağımlı hastalara hizmet verecek. Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçeleri arasında hızla yukarılara tırmanan Tefenni Belediyesi, gelişen nüfusu oranında ihtiyaç olan konularda gelen talepleri yerinde değerlendiriyor. Yaşlı, engelli, yatağa bağımlı hastalar, tam ya da kısmi felçli olan hastalar, ortopedi ameliyatı sonrası sedye ile yatarak nakil edilmesi gereken yatağa bağımlı hastalara Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak ambulans nakil hizmeti verilecek. Bu duygu ve düşüncelerle Belediyemize kazandırmış olduğumuz Hasta Nakil Ambulansımızın İlçe Halkımıza ve İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Başkan Alagöz Tefenni’ye hasta nakil ambulansı kazandırıldığını bildirdi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sağlık alanında ilçe vatandaşlarına kolaylık sağlamak ve yardımcı olmak amacıyla Belediyeye tam donanımlı Hasta Nakil Ambulansı kazandırdı.

 

(Tefenni Belediye Başkanı Alagöz Hasta Nakil Ambulansı müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.)  

 

Alagöz: ”İnsan odaklı konularda birçok tesisin yapılmasına ve hizmete sunulmasına öncülük eden Belediyemiz, ilçe genelinde kullanılmak üzere hasta nakil ambulansı ile yatağa bağımlı hastalara hizmet verecek. Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçeleri arasında hızla yukarılara tırmanan Tefenni Belediyesi, gelişen nüfusu oranında ihtiyaç olan konularda gelen talepleri yerinde değerlendiriyor. Yaşlı, engelli, yatağa bağımlı hastalar, tam ya da kısmi felçli olan hastalar, ortopedi ameliyatı sonrası sedye ile yatarak nakil edilmesi gereken yatağa bağımlı hastalara Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak ambulans nakil hizmeti verilecek. Bu duygu ve düşüncelerle Belediyemize kazandırmış olduğumuz Hasta Nakil Ambulansımızın İlçe Halkımıza ve İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.