BAL ligi Akdeniz derbisinde galibiyet çıkmadı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2018 - 20:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAL ligi Akdeniz derbisinde galibiyet çıkmadı

Bölgesel Amatör Lig: Isparta Davrazspor:1 - Konyaaltı Belediyespor:1
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, Konyaaltı Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. BAL 7.Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, Isparta Atatürk Stadı’nda Konyaaltı Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın 26. dakikasında Isparta Davrazspor’dan İsmail Odabaşı’nın kendi kalesine attığı golle skor 0-1 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi. Maçın ikinci devresinde, aradaki farkı kapatmak isteyen Isparta Davrazspor 88. dakikada Deniz Boztepe ile bulduğu golle skoru eşitledi: 1- 1. Maçın kalan dakikaları ve uzatmalarda başka gol olmayınca, Konyaaltı Belediyespor ile kendi evinde berabere kalan Pembe - Yeşilli takım, 1 puana razı oldu.
Bölgesel Amatör Lig: Isparta Davrazspor:1 - Konyaaltı Belediyespor:1

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, Konyaaltı Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

BAL 7.Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, Isparta Atatürk Stadı’nda Konyaaltı Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın 26. dakikasında Isparta Davrazspor’dan İsmail Odabaşı’nın kendi kalesine attığı golle skor 0-1 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci devresinde, aradaki farkı kapatmak isteyen Isparta Davrazspor 88. dakikada Deniz Boztepe ile bulduğu golle skoru eşitledi: 1- 1.

Maçın kalan dakikaları ve uzatmalarda başka gol olmayınca, Konyaaltı Belediyespor ile kendi evinde berabere kalan Pembe - Yeşilli takım, 1 puana razı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.