Bahçeşehirli Miniklerden Yaşlılar Haftası Duyarlılığı

Yaşam 23.03.2018 - 16:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehirli Miniklerden Yaşlılar Haftası Duyarlılığı

Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri verdikleri konserden elde ettikleri gelirlerle yaşlıları sevindiren hediyeler aldı.
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri verdikleri konserden elde ettikleri gelirlerle yaşlıları sevindiren hediyeler aldı. Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri Yaşlılar Haftası vesilesiyle örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Öğrenciler, verdikleri koridor konserinden elde ettikleri gelirler ile yaşlıları sevindiren hediyeler alıp, onları ziyaret ettiklerinde bu hediyeleri sundular. Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Duyarlı Bir Davranış Örneği Daha... 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri Burdur Huzur Evine ziyarette bulundu. Öğrenciler öncelikle öğretmenleri Merve Tunç ve Rasim Acar önderliğinde okul öğrenci, öğretmen ve velilerine vermiş oldukları koridor konserinden elde ettikleri gelir ile yaşlılara yaptıkları ziyaret esnasında onları mutlu edecek hediyeler edindiler. Yaşlılara müzik şöleni Sosyal sorumluluklarına devam eden Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri aynı ziyarette yaşlılara müzik şöleni sunup, aynı koridor konserini yaşlılar için de seslendirdi. Huzurevi sakinleri de minik öğrencilere hem çam sakızı çoban armağanı hediyeleri için hem de konser için teşekkürlerini dile getirip, memnuniyetlerini ifade ettiler. Ziyaretleri esnasında aynı konseri Huzur Evi sakinlerine de sundular.
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri verdikleri konserden elde ettikleri gelirlerle yaşlıları sevindiren hediyeler aldı.

Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri verdikleri konserden elde ettikleri gelirlerle yaşlıları sevindiren hediyeler aldı.

Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri Yaşlılar Haftası vesilesiyle örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Öğrenciler, verdikleri koridor konserinden elde ettikleri gelirler ile yaşlıları sevindiren hediyeler alıp, onları ziyaret ettiklerinde bu hediyeleri sundular.

Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Duyarlı Bir Davranış Örneği Daha...

18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri Burdur Huzur Evine ziyarette bulundu. Öğrenciler öncelikle öğretmenleri Merve Tunç ve Rasim Acar önderliğinde okul öğrenci, öğretmen ve velilerine vermiş oldukları koridor konserinden elde ettikleri gelir ile yaşlılara yaptıkları ziyaret esnasında onları mutlu edecek hediyeler edindiler.

Yaşlılara müzik şöleni

Sosyal sorumluluklarına devam eden Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri aynı ziyarette yaşlılara müzik şöleni sunup, aynı koridor konserini yaşlılar için de seslendirdi. Huzurevi sakinleri de minik öğrencilere hem çam sakızı çoban armağanı hediyeleri için hem de konser için teşekkürlerini dile getirip, memnuniyetlerini ifade ettiler. Ziyaretleri esnasında aynı konseri Huzur Evi sakinlerine de sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.