ANLAMLI BİR GÜNDE ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Gündem 29.10.2015 - 15:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANLAMLI BİR GÜNDE ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

PEÇELİ BAYKUŞ CUMHURİYETİMİZİN 92. YILINDA DOĞAYA BIRAKIDI
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Lisinia Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezinde bir dizi incelemelerde bulundu ve Cumhuriyetimizin 92. Yıl dönümü vesilesiyle Merkezde tedavi altında bulunan peçeli baykuşu doğa bıraktı. Lisinia Yabani Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Veteriner Hekim Öztürk Sarıca’nın verdiği bilgiler doğrultusunda rehabilitasyon merkezini gezen Başkan Ercengiz merkezdeki bütün yabani hayvanlar hakkında tek tek bilgi aldı. Lisinia Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Öztürk Sarıca doğaya bırakılan peçeli baykuş hakkında açıklama yaptı. Sarıca;“Peçeli baykuş bize hasta olarak gelmişti. Burdur 6. Bölge Müdürlüğü Milli Parklar Şubesi tarafından bize getirilen peçeli baykuşun, 1.5 aylık tedavi sürecinden sonra doğaya geri bırakılması gerektiğini düşündük. Böylesi bir anlamlı günde Belediye Başkanımız ile birlikte onu doğaya kavuşturmayı uygun bulduk” dedi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de; “inşallah bir daha bir hastalık nedeniyle bu tarz hayvanlarımız buralara gelmez” dedi.
PEÇELİ BAYKUŞ CUMHURİYETİMİZİN 92. YILINDA DOĞAYA BIRAKIDI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Lisinia Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezinde bir dizi incelemelerde bulundu ve Cumhuriyetimizin 92. Yıl dönümü vesilesiyle Merkezde tedavi altında bulunan peçeli baykuşu doğa bıraktı. Lisinia Yabani Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Veteriner Hekim Öztürk Sarıca’nın verdiği bilgiler doğrultusunda rehabilitasyon merkezini gezen Başkan Ercengiz merkezdeki bütün yabani hayvanlar hakkında tek tek bilgi aldı.

Lisinia Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Öztürk Sarıca doğaya bırakılan peçeli baykuş hakkında açıklama yaptı. Sarıca;“Peçeli baykuş bize hasta olarak gelmişti. Burdur 6. Bölge Müdürlüğü Milli Parklar Şubesi tarafından bize getirilen peçeli baykuşun, 1.5 aylık tedavi sürecinden sonra doğaya geri bırakılması gerektiğini düşündük. Böylesi bir anlamlı günde Belediye Başkanımız ile birlikte onu doğaya kavuşturmayı uygun bulduk” dedi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de; “inşallah bir daha bir hastalık nedeniyle bu tarz hayvanlarımız buralara gelmez” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.