AFYONKARAHİSAR’DA KAR MANZARALARI

Gündem 21.03.2015 - 10:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA KAR MANZARALARI

AFYONKARAHİSAR’DA KAR MANZARALARI
 Afyonkarahisar’da dün gece geç saatlere kadar aralıklarla devam eden kar yağışının ardından kentte kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.  Dün öğle saatlerinde başlayan ve aralıklarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kar yağışının ardından kent adeta beyaz bir örtüye büründü. Kar kalınlığının yaklaşık 5 santimetreye kadar ulaştığı kent merkezinde, ayrıca sıcaklıklarda 1 dereceye kadar düştü. Gece geç saatlere kadar yağan karın ardından ise kentte kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Baharın geldiğine aldanıp çiçek açan ağaçların kar altındaki görüntüsü de seyirlik bir görüntü oluşturdu. Bunu fırsat bilen fotoğraf meraklıları ise sabahın erken saatlerinde en güzel fotoğrafları çekmek için adeta birbirleri ile yarıştı.
AFYONKARAHİSAR’DA KAR MANZARALARI

 Afyonkarahisar’da dün gece geç saatlere kadar aralıklarla devam eden kar yağışının ardından kentte kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. 
Dün öğle saatlerinde başlayan ve aralıklarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kar yağışının ardından kent adeta beyaz bir örtüye büründü. Kar kalınlığının yaklaşık 5 santimetreye kadar ulaştığı kent merkezinde, ayrıca sıcaklıklarda 1 dereceye kadar düştü. Gece geç saatlere kadar yağan karın ardından ise kentte kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Baharın geldiğine aldanıp çiçek açan ağaçların kar altındaki görüntüsü de seyirlik bir görüntü oluşturdu. Bunu fırsat bilen fotoğraf meraklıları ise sabahın erken saatlerinde en güzel fotoğrafları çekmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.