Afyonkarahisar’da gençlerden gazilere ziyaret

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2016 - 16:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Afyonkarahisar’da gençlerden gazilere ziyaret

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Karahisar Genç Merkezi gönüllü gençleri “Gaziler haftası” kapsamında Afyonkarahisar Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ettiler. Karahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Gaziler Haftası nedeniyle Afyonkarahisar Muharip Gaziler Derneğine gerçekleştirdikleri ziyarette Kore ve Kıbrıs gazileri ile bir araya geldiler. Gazilerin Kore ve Kıbrıs savaşları sırasındaki anılarını dinleyen gençler, merak ettikleri soruların cevaplarını alma şansı buldular

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Karahisar Genç Merkezi gönüllü gençleri “Gaziler haftası” kapsamında Afyonkarahisar Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ettiler.

Karahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Gaziler Haftası nedeniyle Afyonkarahisar Muharip Gaziler Derneğine gerçekleştirdikleri ziyarette Kore ve Kıbrıs gazileri ile bir araya geldiler. Gazilerin Kore ve Kıbrıs savaşları sırasındaki anılarını dinleyen gençler, merak ettikleri soruların cevaplarını alma şansı buldular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.